GizaS ja akurat nie miałam ubezpieczenia w Polsce więc musiałam zapłacić ( w szpitalu w Gdańsku 3200), ale gdybym miała ubezpieczenie to "tylko" zapłaciłabym dla lekarza w szpitalu, jak to określił "za wizytę" 150 zł ( wizyta taka,że mnie wpisał w grafik szpitalny)
reklama
martka273
Fanka BB :)
GizaS nie miałam histero, a za scratching w Gyn płaciłam
Ciekawa jestem czy można zrobić histero na NFZ w Gyncentrum... i to chyba lekarz musi zlecić a oni się nie palą do tego jak się im o tym wspomina ale scratching na pewno zrobię
Nie mam tyle kasy odłożeonej żeby płacić za histero 3000zł wolę to przeznaczyć właśnie na scratching, biopsję endo, embryo gel czy też AH
Nie mam tyle kasy odłożeonej żeby płacić za histero 3000zł wolę to przeznaczyć właśnie na scratching, biopsję endo, embryo gel czy też AH
mgielka888
Dziewczynki nie bylo mnie tu raptem 2 dni a wy naprodukowałyście Niestety nie dam rady już was dzisiaj nadrobić, bo padam( niestety za mną ciężki weekend w szkole....) a jutro z rana w trase i na wizytke u lekarza.
Trzymajcie jutro kciuki mocno żeby wszystko było w porządku
dagnes78
ja też uciekam, Sylwia bardzo dziękuje, Gizas również, gotadora wporządku jestem pozytywnie nastawiona więc co ma być to będzie dobranoc dziewczyny! ;-) trzymam kciuki jutro za Was wszystkie!!
lawendowy_sen
Kiran, witaj na pokładzie. Pewnie, że możesz dołączyć. Tutaj otrzymasz nie tylko odpowiedź na nurtujące Cię pytania, ale przede wszystkim ogromne wsparcie.
A ja już trzymam kciuki za pomyślny transfer.
A ja już trzymam kciuki za pomyślny transfer.
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
GizaS widzę, że na stronie Gyncentrum mają umowę z NFZ na badania prenatalne. Czy mają umowę na zabiegi typu histeroskopia (troszkę wątpię by mieli) ale warto zapytać lekarza prowadzącego.
dagnes78 cieszę się, że mogłam troszkę pomóc. Zawsze coś doradzę jeżeli tylko będę znała odpowiedź na pytanie.
mgielka888 ściskam kciuki z całych sil &&&&&&&&& Już zaczynają mi sinieć od zaciskania
Kiran witaj u nas. Serdecznie zapraszamy do naszego kółeczka siwych pocieszycielek . Nie martw się, że nie wiesz dokładnie, ważne że procedura się za pierwszym razem się udała i tym razem się uda. Trzymam kciuki &&&
Lawendowy widzę, że nastrój coraz lepszy i więcej się uśmiechasz, bo dzięki Twojemu uśmiechowi wraca do Polski wiosna i topnieje mi śnieg za oknem. Także bardzo prosimy o więcej uśmiechów - ooo takich :-), od ucha do ucha.
dagnes78 cieszę się, że mogłam troszkę pomóc. Zawsze coś doradzę jeżeli tylko będę znała odpowiedź na pytanie.
mgielka888 ściskam kciuki z całych sil &&&&&&&&& Już zaczynają mi sinieć od zaciskania
Kiran witaj u nas. Serdecznie zapraszamy do naszego kółeczka siwych pocieszycielek . Nie martw się, że nie wiesz dokładnie, ważne że procedura się za pierwszym razem się udała i tym razem się uda. Trzymam kciuki &&&
Lawendowy widzę, że nastrój coraz lepszy i więcej się uśmiechasz, bo dzięki Twojemu uśmiechowi wraca do Polski wiosna i topnieje mi śnieg za oknem. Także bardzo prosimy o więcej uśmiechów - ooo takich :-), od ucha do ucha.
Kiran witaj:-) Ja mieszkam w UK i tu jest podobnie jak u ciebie, gdybym sama nie drążyła i nie pytała o wszystko to nic by mi nie powiedzieli, robią swoje i już, jak się nie zapytasz to nawet nie wiesz co ci robią i po co Ale dzieki temu forum wiem, co, jak, po co i na co. Wiem na co zwracać uwagę, o co pytac itd Ja bardzo nie lubie byc niedoinformowana, lubie wiedziec co ze mną robią i dlaczego, moze to dlatego że poprostu nie ufam tym lekarzom tutaj i wolę im patrzec na ręce I to forum baaardzo mi w tym pomaga Życzę powodzenia na transferze i trzymam kciuki za pozytywny wynik;-)
Malinuś, Lulin &&&&&&&&&&&& za ładny przyrost betki
Mgiełka jutro pewnie usłyszysz serduszko swojego maluszka, zyczę niezapomnianych wrażeń
Molla trzymam kciuki za piękną i wysoką betkę
Malinuś, Lulin &&&&&&&&&&&& za ładny przyrost betki
Mgiełka jutro pewnie usłyszysz serduszko swojego maluszka, zyczę niezapomnianych wrażeń
Molla trzymam kciuki za piękną i wysoką betkę
reklama
lawendowy_sen
Sylwia, dziękuję Ci za miłe słowa
Muszę trzymać pion i nie mogę się już rozklejać, a robię to ze względu na męża.
Mam nadzieję, że już niedługo w pełni wróci mi dobry nastrój.
Muszę trzymać pion i nie mogę się już rozklejać, a robię to ze względu na męża.
Mam nadzieję, że już niedługo w pełni wróci mi dobry nastrój.
Podziel się: