reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Darii, dziękuję, muszę się trzymać, chociaż czasami nie jest łatwo.
Psychicznie pomału dochodzę do siebie. A fizycznie, też bywało lepiej :-)
Ech, będzie dobrze, bo nie widzę innej możliwości :-)
Psychicznie pomału dochodzę do siebie. A fizycznie, też bywało lepiej :-)
Ech, będzie dobrze, bo nie widzę innej możliwości :-)
Lulin :-( przykro mi bardzo i podziwiam za Twoje nastawienie - następnym razem na pewno się uda
Darii ja również wierzę,że wszystko będzie dobrze z dzidzią Twojej koleżanki
Asia bardzo się cieszę,że udało Ci się zmienić godzinę wizyty :-)
Mayyka ja nawet nie zabardzo wiem kiedy był ten dzień mojej ostatniej @ a dr od razu oznaczyła wiek ciąży i tak samo wyliczył mój lekarz prowadzący znając datę punkcji. Z moją @ był taki kłopot,że ja miałam jedynie plamienia, bo brałam o dwa tygodnie dłużej ovulastan - mąż nie mógł dojechać na pierwszy termin jaki mieliśmy zaplanowany, więc brałam dłużej tabletki , z kalkulatorów internetowych również wynika ta sama data jak moi lekarze ustalili, ale za każdym badaniem usg wiek maluszków nieco się różni - zależy to jak rosną, no i u mnie jeden jest o 1 dzień starszy od drugiego, zapewne szybciej się zaimplantował - a ja domyślam się który to :-)
Darii ja również wierzę,że wszystko będzie dobrze z dzidzią Twojej koleżanki
Asia bardzo się cieszę,że udało Ci się zmienić godzinę wizyty :-)
Mayyka ja nawet nie zabardzo wiem kiedy był ten dzień mojej ostatniej @ a dr od razu oznaczyła wiek ciąży i tak samo wyliczył mój lekarz prowadzący znając datę punkcji. Z moją @ był taki kłopot,że ja miałam jedynie plamienia, bo brałam o dwa tygodnie dłużej ovulastan - mąż nie mógł dojechać na pierwszy termin jaki mieliśmy zaplanowany, więc brałam dłużej tabletki , z kalkulatorów internetowych również wynika ta sama data jak moi lekarze ustalili, ale za każdym badaniem usg wiek maluszków nieco się różni - zależy to jak rosną, no i u mnie jeden jest o 1 dzień starszy od drugiego, zapewne szybciej się zaimplantował - a ja domyślam się który to :-)
U
Usunięty2
Gość
hej dziewczyny
Lilia w provicie jest darmowa histeroskopia???
umowilam sie na srode do dietetyka Zobaczymy co powie
Lulin - przykro mi, ale trzeba sie wyplakac i walczyc dalej
Lilia w provicie jest darmowa histeroskopia???
umowilam sie na srode do dietetyka Zobaczymy co powie
Lulin - przykro mi, ale trzeba sie wyplakac i walczyc dalej
martka273
lulin przykro mi....A le blastek jeszcze jest jeden?To widać jest ten właściwy, tylko czeka na dobry moment
Lawendowy masz L4?
Lawendowy masz L4?
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kwiatuszekq20
za betki trzymam kciuki
reklama
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Ale cisza, jak makiem zasiał :-), chyba na spacerek uciekłyście, bo na dworze takie ładne słoneczko
Podziel się: