reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam dziewczyny!
Jak zwykle pisze z tel.znow na zadupiu nie mam dostepu,a na tym tel.to dupa nie pisanie.
Zrobilam dzis tez progesteron,po tych krwawieniach,noi przy dawce ktora zwiekszylam do 3 razy dziennie po 3 dowcipne
3 razy dziennie po 2 doustne
3 razy dziennie po 2 duphastony
I mam 24,29 mg/no cos tam,wydaje mi sie nie za wielki,dobrze ze zwiekszylam dawki
A dzis I wczoraj krwawie ale mniej I wyglada to jak zluszczone cos a la skrzepki,
No I beta tez mam 18 dni po transferze 1268
Ja przy pozamacicznej zaczelam krwawic wlasnie przy becie ok.1000, no ale mnie nic cie boli,a przy tamtej mialam tepy bol podbrzusza I potem bol z karku
A narazie poki co samo krwawienie,chyba jeszcze w srode przed czwartkowym usg pojade,mam l4 dzwonilam di kliniki I kazali w czwartek jak bede odebrac z dzisiejsza data
Poza tym jak zwykle cycki flaki,nic nie boli,ani brzuch,ani rozciagan macicy,nic a nic,gdyby nie beta nie czuje nic.
Dzieki wszystkim za kciuki,troske,za wszystko
TRZYMAM ZA WSZYSTKIE KCIUKI
MOLLA

reklama
Molla no super piękna betka, gratulacje!!!!:-) napewno jest wszystko dobrze, teraz czekamy na usg:tak:
Asia fajnie że udało ci się przełożyć tą wizytę, może w koncu dowiesz się czegos konkretniejszego:tak:
Lulin bardzo mi przykro kochana:-( trzymaj się i zbieraj siły do dalszej walki...
Darii trzymam kciuki za malenstwo koleżanki, mam nadzieję, ze to jakas fatalna pomyłka i że wszystko bedzie dobrze
Milagros super ten kalkulator dzięki:-)

Molla beta śliczna! pamiętaj,że były dziewczyny, które krwawiły a z dzidzią wszystko było dobrze :tak: czekam z Tobą na czwartek z niecierpliwością, a Ty leżakuj ile wlezie i dobrze,że bierzesz większe dawki progesteronu - będzie dobrze :tak:

a co do pogody to u nas .... ZIMA!!!! Z NIEBA LECI OGROMNIASTY ŚNIEG!!!! qurcze, czy to się nigdy nie skończy???? tak mi szkoda tych wszystkich zwierząt, ptaków ... piszą,żeby dokarmiac bociany, ale ja nie wiem gdzie one są :-(

Asia to ja sie klulam kilka razy w robocie w kiblu,raz sie nie zamknelam I szef wszedl po wode do czajnika,widzial tylko strzykawki,igly,popatrzyl na mnie I powiedzial tylko tyle
= mam nadzieje ze to nic mocnego....bo mu glupio bylo mnie w kiblu wogole zastac,a ze prawie od tamtej pory mnie w robocie nie ma,bylam w tamtym tygodniu,ale znowu jego nie bylo,minelismy sie,toi moze mysli,ze przycpalam

reklama
Molla :-D no co Ty, na pewno coś innego myśli ;-)

ja też miałam taki kibelek po drodze do Gdańska w mc donaldzie, bo musiałam godzine po zastzryku krew badać, więc to mi właśnie pasowało w tym mc donaldzie, ale robiłam to przy zlewie, miałam gdzieś,że ktoś wejdzie :-D

Do góry