reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A teraz kciuki na jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Molla, Malinuś, Lulin, - niech bety ładnie przyrastają

Mgiełka,
za udaną wizytę, no i za Maluszka.

Wracajcie do Nas z dobrymi wiadomościami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Na mnie już czas.
Życzę Wam dobrej nocy.
D o b r a n o c
.

k,NDQyMjc1MjEsNDg4NjgxNDE=,f,gif_Dobranoc_27.jpg

Molla, Malinuś, Lulin aby dzisiaj (no tak znowu po północy) Wasze betki były ooooo takkkkkkiiiiiiiieeeeeeee dlugaśne, że wyniki nie zmieszczą się na jednej kartce :-):-D:-)

Lawendowy od Twojego uśmiechu to aż mi się gorąco zrobiło, a śniegu za oknem już nie widzę:-DJeszcze kilka dni takich pięknych uśmiechów, a wróci Ci pełnia sił i optymizmu, a ja wyłączę piec od centralnego ogrzewania :rofl2:

cześć kobiety, życzę wszystkim pogodnego miłego poniedziałku :-)
Dzis kciuki zaciśniete za Malinuś ,Mgielkę i oczywiście Mollę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Dziewczynki samych dobrych wiadomości wam i nam życzę:tak:!!!!!!

Gizas co do histeroskopii to ja nie miałam jej robionej w Gyn. robiłam histero diagnostyczną+hsg w krakowie za 1500 w 2012r. a wcześniej w 2008 w katowicach na łubinowej- tam miałam histeroskopię operacyjną+hsg i to było wtedy na nfz.

Lawendowy sen zdrówka i trwałej poprawy nastroju
20100519205.jpg

Malinuś, Molla i Mgielka trzymam oba kciuki za dzisiejszy wynik! Niech maluszki walczą:tak:

Robilam wczoraj sikanca i wyszła bada choć wyraźna druga kreska. Dzisiaj rano była dużo bledsza, ledwo widoczna:-( progesteron ciagle podwyższony (temp.ciagle 37 mimo braku leków).
Cos tam sie zadzialo ale nie zostało na dłużej. Moze zarodki po crio były słabsze czy uszkodzone w jakiś sposób. Bo z 7 ładnych 4 w ogóle nie przetrwały rozmrażania. Zastanawiałam sie na ile zależy to od "natury" a na ile od embriologów. Kurcze zmienilabym klinike ale dojazdy u nas odpadają...więc zostaje tylko invimed.
Pewnie zrobię jeszcze z 2 testy, zdoluje sie kompletnie a potem mi przejdzie i pojadę po nasza ostatnia blastke:tak:.

Lulin przykro mi, ale ważne ze masz jeszcze śnieżynkę...więc tym razem musi sie udac:)

A widze, ze robilaś pierwszą betę 7dpt..mialas podawane 5 dniowe zarodki?? Bo ja się biję z myslami czy iśc jutro na bete...to będzie 7 dpt...

Lulin może pójdź na betę zamiast katować się sikańcami. trzymam kciuki żeby jednak okazało się że jest wszystko w porządku.

Dzień dobry!!!

Witam nową koleżankę,Kiran ;) kochane mam problem z określeniem wieku swojej ciąży. Tutaj wskazuje że to 5 tydzień 1 dzień, a wg. innych kalkulatorów ciążowych to 6 tydzień ?? trochę zgłupiałam, a pierwszy dzień miesiączki miałam 3 marca. Może wy mi pomożecie, jeśtes dla mnie jak wyrocznia :) pozdrawiam serdecznie

reklama
Do góry