reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
2 dni bym brała, bo jak to mówią nadzieja umiera ostatnia, a może coś się pojawi.

Z drugiej strony po mojej historii jak czytam takie wiadomości to mi coś na plecy ciężkiego wskakuje, bo przechodziłam to 5 tygodni temu.
Bardzo mi przykro, to wszystko jest takie niesprawiedliwe... tyle walki,tyle wysiłku,czasu. Nie to że zazdroszczę innym ale czemu jeden ma 'niechcacy' a drugi ziemię porusza i tylko sztylet w serce

Dziewczyny zrobiłam sikanca, dzisiaj 7dpt. jutro pójdę na betę.. lekarz chciał w piątek ale później w niedzielę nie będę miała możliwości sprawdzenia przyrostu ;) co myślicie?

Załączniki

• IMG_20211012_084711.jpg
    IMG_20211012_084711.jpg
    832,8 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Do góry