eij
Fanka BB :)
U mnie takDziewczyny kłuje mnie prawy jajnik.. 6dpt.. czy u was takie kłucia się zdarzały?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie takDziewczyny kłuje mnie prawy jajnik.. 6dpt.. czy u was takie kłucia się zdarzały?
Miałam to samo w tej ciąży. Beta niska i też mówiłam, że nic z tego raczej nie będzie. Porównywałam.... Później mnie zaskoczyła. Rosła do końca jak szalona, ale finalnie źle się skończyło.Wiecie ja sobie porównuje tez może to nie jest zbyt dobrze wiem ale ja czuję że coś tu jednak jest nie tak.
A dlaczego uważasz że nic z tego? Beta wskazuje jednoznacznie na wczesną ciążę.Kochane dzis 11 dpt blastocysty wynik hcg 32.Wiecie co w soboty od czapy zrobiłam test który mi został i widzialam ze cos jest nie bardzo bo ledwo krechę dojrzałam ale nie wzięłam tego aż tak serio bo test testu nie równy.Przypuszczam że nic z tego ale oczywiście powtórka za dwa dni.
Widełki na początku ciąży są dość szerokie więc nie ma co się nastawiać.Bo niska dość. Ja jęczalam, że 70 10dpt to mało i niestety miałam rację.
Ale masz rację, że ważniejszy jest przyrost. Trzymam kciuki
Naprawdę strasznie mi przykro trzymaj sięJa nie mam żadnych mrozaków i nie miałam bo nie mogę być stymulowana. Obydwie poronione ciąże były na naturalnym cyklu z mojej własnej jednej komórki jajowej. A ten zarodek był wyjątkowo ładny i silny umieram w środku z bólu i rozpaczy
Wiem ze jeszcze roznie może być nie nastawiam się na nic kompletnie.Wiesz co ja się strasznie obawiam ciąży pozamacicznej i tak się zastanawiam czy taka ciaza może objawiać się takimi niższymi przyrostami?Miałam to samo w tej ciąży. Beta niska i też mówiłam, że nic z tego raczej nie będzie. Porównywałam.... Później mnie zaskoczyła. Rosła do końca jak szalona, ale finalnie źle się skończyło.
Przykro mi. Straszne jest to wszystko. Jeszcze nie tak dawno mnie podtrzymałaś postem na duchu. Przytulam CięJestem po wizycie. Tak jak mówiłam poroniłam ból rozrywa mi serce, psychika tym razem osłabła strasznie. Żałuję, że w sobotę poszłam na usg i tak poroniłabym i tak, a przynajmniej nie zobaczyłabym bijącego serduszka
Blastocysta 3bbO a byłam pewna ze pisałaś dziś ze masz 3bb
A blastocysta to nie jest z piątej doby?Blastocysta 3bb
Czas pokaże co będzie a czemu tak czuje ?nie wiemA dlaczego uważasz że nic z tego? Beta wskazuje jednoznacznie na wczesną ciążę.