reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Nie ma dobrego pocieszenia w takim momencie.. przykro mi bardzo, trzymaj się jakoś. Tulę Cię mocnoJestem po wizycie. Tak jak mówiłam poroniłam ból rozrywa mi serce, psychika tym razem osłabła strasznie. Żałuję, że w sobotę poszłam na usg i tak poroniłabym i tak, a przynajmniej nie zobaczyłabym bijącego serduszka
laChance
O a byłam pewna ze pisałaś dziś ze masz 3bbMam blastke
laChance
Strasznie mi przykro (((( trzymaj się. Masz jeszcze mrożaczki?Jestem po wizycie. Tak jak mówiłam poroniłam ból rozrywa mi serce, psychika tym razem osłabła strasznie. Żałuję, że w sobotę poszłam na usg i tak poroniłabym i tak, a przynajmniej nie zobaczyłabym bijącego serduszka
Kłucia, pociąganie też czułam, tyle że u mnie zakończyło się na ciąży biochemicznej.Dziewczyny kłuje mnie prawy jajnik.. 6dpt.. czy u was takie kłucia się zdarzały?
To chyba dobre objawy
Hankaa
Robiłaś testy czy od razu beta?Kłucia, pociąganie też czułam, tyle że u mnie zakończyło się na ciąży biochemicznej.
To chyba dobre objawy
Nie powinnaś sobie nic wyrzucać. Miałaś słaby przyrost bety, pewnie zarodek był wadliwy. To by się wydarzyło bez względu na wszytsko. Strasznie mi przykro.Jestem po wizycie. Tak jak mówiłam poroniłam ból rozrywa mi serce, psychika tym razem osłabła strasznie. Żałuję, że w sobotę poszłam na usg i tak poroniłabym i tak, a przynajmniej nie zobaczyłabym bijącego serduszka
Poronienie zawsze rozrywa serce na strzępy, ale nie wiem jakim cudem my dzielne dziewczyny jakoś składamy je do kupy i walczymy dalej.
Pozwól sobie na żałobę, kochałaś swoją kropkę całym sercem masz prawo do lez.
Test zrobiłam po dodatniej becie żeby zobaczyć czy coś będzie widaćRobiłaś testy czy od razu beta?
reklama
Hankaa
I było? Mój test wygląda tak.. w czwartek albo piątek pójdę na betę czekam jak na szpilkach po tylu niepowodzeniach..Test zrobiłam po dodatniej becie żeby zobaczyć czy coś będzie widać
Załączniki
Podziel się: