Hankaa
Fanka BB :)
Jeden miałam już podany ale do transferu nie doszło biorę blastkeTransferujesz trzydniowca czy blastkę? To Twój pierwszy wlew z accofilu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeden miałam już podany ale do transferu nie doszło biorę blastkeTransferujesz trzydniowca czy blastkę? To Twój pierwszy wlew z accofilu?
Mnie właśnie też czeka accofil bo mam kir AA i też będę mieć transfer blastki [emoji846] ale to pewnie za jakieś 2 tygodnie. Trzymam kciuki za powodzenie [emoji110][emoji110][emoji110]Jeden miałam już podany ale do transferu nie doszło biorę blastke
Na pewno świetna! Trzymam kciukiWlew ma pomóc w implantacji zarodka mam kir bx i kilka genów brakuje i chyba stąd taka decyzja
Bardzo ładne endo [emoji123]Dziewczyny myślicie że Endo 8,8 będzie ok? Takie mam dzisiaj. Dodatkowo zaproponowano mi dodatkowo przy transferze assisted hatching i embroyglue. Co myślicie?
Teraz będzie akcja!Jeden miałam już podany ale do transferu nie doszło biorę blastke
Tzn? Mogłabyś proszę napisać jakie opinie?Bardzo ładne endo [emoji123]
Ja korzystałam z tych dodatków, u nas niestety nie pomogły ale myślę, że nie zaszkodzą chociaż różne opinie czytałam o AH przy blastocycie.
Jejku bidula, jak Ty to złapałaś? Ale powoli poczekaj bo jakkolwiek gó.wnianie brzmi co teraz napiszę, połowa sukcesu w jej wyleczeniu to w ogóle wiedzieć że się ją ma. Wiele osób leczy się na inne choroby i zanim wpadnie lekarz na boreliozę naprawdę dużo czasu i cierpienia mija. Moja sąsiadka 5 lat leczyła się na różne rzeczy i w jednym z teście wyszło że jej niby nie ma poki wpadli na boreliozę ale jak ją już wykryli poszło szybko do przodu.Dziewczyny odebrałam wyniki, mam boreliozę. Czekam na wizytę u mojej ginekolog. Jestem przerażona