reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny myślicie że Endo 8,8 będzie ok? Takie mam dzisiaj. Dodatkowo zaproponowano mi dodatkowo przy transferze assisted hatching i embroyglue. Co myślicie?
Bardzo ładne endo [emoji123]
Ja korzystałam z tych dodatków, u nas niestety nie pomogły ale myślę, że nie zaszkodzą chociaż różne opinie czytałam o AH przy blastocycie.

A mi wyszły jakieś pojedyncze bakterie w posiewie z pochwy. Zastanawiam się czy zanim pójdę na kolejna wizytę to już się wyleczyć. Czy pojedyncze czy tez „nieliczne” bakterie już kwalifikują do leczenia antybiotykami.

Napisane jest ze te drobnoustroje stanowią florę fizjologiczna i nie dają podstaw do wykonania antybiogramu.

reklama
Dziewczyny odebrałam wyniki, mam boreliozę. Czekam na wizytę u mojej ginekolog. Jestem przerażona 😭
Jejku bidula, jak Ty to złapałaś? Ale powoli poczekaj bo jakkolwiek gó.wnianie brzmi co teraz napiszę, połowa sukcesu w jej wyleczeniu to w ogóle wiedzieć że się ją ma. Wiele osób leczy się na inne choroby i zanim wpadnie lekarz na boreliozę naprawdę dużo czasu i cierpienia mija. Moja sąsiadka 5 lat leczyła się na różne rzeczy i w jednym z teście wyszło że jej niby nie ma poki wpadli na boreliozę ale jak ją już wykryli poszło szybko do przodu.

Do góry