@Cappuccinko1988 kochana jak się czujesz ?
reklama
laChance
Fanka BB :)
Wazne, zebyscie sie oprocz tego tez ruszali moj mial kiepskie nasienie i lekarz mówił, ze dobrze, zeby tez sie ruszał. Wiadomo nie wyciskanie ciezarow ale jakies bieganie, jazda na rowerzeZdrowo jeść ja mam z tym problem ale próbujemy bo nie cierpię babrać się w kuchni a te zdrowe wg mnie potrzebują dużo czasu. Wyciskamy co drugi dzień soki, jemy sałatki owocowe i warzywne. Ile ja się ostatnio naskrobalam marchewek to w życiu nigdy
Fajnie że się też starasz zdrowo. Mam nadzieję że lepiej Ci idzie niż mi.
[/QUOTE]
Jazda na rowerze jest zabroniona bo osłabia plemniki chyba ze ma te specjalne majtki ale nam pani doktor zabroniła nawet w nich przed oddaniem nasienia. Także widzę se skrajnie różne podejście. U nas mąż miał zakaz gorących kąpieli, sauny, trzymania tel w spodniach, obcisłej bielizny, roweru wlasnie. Ja miałam jesc białko i poć wodę i suplementowac kwas onega 3 i wit d3. Na komórki jajowe dobry jest tez q10.
Jazda na rowerze jest zabroniona bo osłabia plemniki chyba ze ma te specjalne majtki ale nam pani doktor zabroniła nawet w nich przed oddaniem nasienia. Także widzę se skrajnie różne podejście. U nas mąż miał zakaz gorących kąpieli, sauny, trzymania tel w spodniach, obcisłej bielizny, roweru wlasnie. Ja miałam jesc białko i poć wodę i suplementowac kwas onega 3 i wit d3. Na komórki jajowe dobry jest tez q10.Wazne, zebyscie sie oprocz tego tez ruszali moj mial kiepskie nasienie i lekarz mówił, ze dobrze, zeby tez sie ruszał. Wiadomo nie wyciskanie ciezarow ale jakies bieganie, jazda na rowerze
[/QUOTE]
No i patrz wszystkie rady były dobre najwidoczniej
Orchidea33
No i patrz wszystkie rady były dobre najwidoczniejJazda na rowerze jest zabroniona bo osłabia plemniki chyba ze ma te specjalne majtki ale nam pani doktor zabroniła nawet w nich przed oddaniem nasienia. Także widzę se skrajnie różne podejście. U nas mąż miał zakaz gorących kąpieli, sauny, trzymania tel w spodniach, obcisłej bielizny, roweru wlasnie. Ja miałam jesc białko i poć wodę i suplementowac kwas onega 3 i wit d3. Na komórki jajowe dobry jest tez q10.
[/QUOTE]
Czyli jak zawsze co lekarz to opinia u nas to nie zaszkodziło. Ale moze malo jeździł zreszta ja mysle, ze taka przejazdza pare km nie szkodzi. Oni juz chyba o takich skrajnosciach mowia jak maratony, jakieś jazdy po kilkanascie km. Tak jak z nieprzegrzewaniem sie. No w zimnej wodzie przeciez nie bedziemy sie kapac
Na pewno kazali chodzic w luźnych bokserkach i zakaz saun. No i miał stanowcze, ze na pewno nie moze korzystac na silowni z duzych ciezarkow, zeby noe przeciazac organizmu. Duzo wody, snu i zdrowe odżywianie
Ostatnia edycja:
Mimi94
Ooo też się nad tym zastanawiam jak się nie uda teraz...Moje drogie! Jestem po histeroskopii, wycięto mi dwa polipy. Mam nadzieje, że może wkrótce się uda…
Porazpierwszy
Zaciekawiona BB
Dziwne, że nie robi się tego zabiegu przed iv, żeby warunki były jak najlepsze. A! I ważę 88 kg (w trakcie procedury wpadło mi 5 kg!, mimo diety wątrobowej i niski indeks glikemiczny) przy 162 cm i lekarz mi powiedział, że następna próba jak schudnę conajmniej 10 kgOoo też się nad tym zastanawiam jak się nie uda teraz...
Ale wpadło przez leki czy jednak jedzonka za dużo? U mojej znajomej taka była reakcja na leki i zaczął gromadzić wodę. Więc czasem mimo diety się tak może zdarzyć.Dziwne, że nie robi się tego zabiegu przed iv, żeby warunki były jak najlepsze. A! I ważę 88 kg (w trakcie procedury wpadło mi 5 kg!, mimo diety wątrobowej i niski indeks glikemiczny) przy 162 cm i lekarz mi powiedział, że następna próba jak schudnę conajmniej 10 kg
Kachar
Spróbuj oczyszczania wątroby wg dr Clark, trwa 2-3 dni , u mnie -8 kg , u męża ok 5kg mniej, ja robiłam przed 1 ciąża ot tak sama dla siebie , nie żeby schudnąć ale dla lepszego samopoczucia, a że kilogramów mi ubyło to dodatkowy +Dziwne, że nie robi się tego zabiegu przed iv, żeby warunki były jak najlepsze. A! I ważę 88 kg (w trakcie procedury wpadło mi 5 kg!, mimo diety wątrobowej i niski indeks glikemiczny) przy 162 cm i lekarz mi powiedział, że następna próba jak schudnę conajmniej 10 kg
Tak dużo w ciągu tak krótkiego czasu? To nie jest jakieś niebezpieczne? Mój pracownik robił kiedyś z żoną przez tydzoen dietę sokową jakąś i przecież nie był odwodniony bo pili naprawdę dużo ale organizm nie dał rady i zemdlał w biurze.Spróbuj oczyszczania wątroby wg dr Clark, trwa 2-3 dni , u mnie -8 kg , u męża ok 5kg mniej, ja robiłam przed 1 ciąża ot tak sama dla siebie , nie żeby schudnąć ale dla lepszego samopoczucia, a że kilogramów mi ubyło to dodatkowy +
reklama
Zgadzam się z Tobą u nas jest dużo siedzenia przed kompem niestety. Praca w biurze nie sprzyja dziecioróbstwuWazne, zebyscie sie oprocz tego tez ruszali moj mial kiepskie nasienie i lekarz mówił, ze dobrze, zeby tez sie ruszał. Wiadomo nie wyciskanie ciezarow ale jakies bieganie, jazda na rowerze
Niech po pracy pobiega, moj biegal i nie palil, a lekarze zachwalali mowili ze nasienie jak u nastolatka
Podziel się: