Bardzo dobrze bo wtedy nie myślisz za dużo. Ale L4 bo będziesz się źle czuła?Pracuje i staram się nie myśleć nic nowego nie wkładam w swoje codzienne życie planuje od wtorku wziąć L4 do końca
reklama
eij
Fanka BB :)
Badania mogłam zrobić najszybciej po miesiącu od ugryzienia bo wcześniej wynik byłby niemiarodajny. Więc ponad miesiąc z tym chodzę bo dziś dopiero wynik odebrałamJeśli wyjelas go i od razu prawie testowałas to znaczy że może uda się to stłumić.
Hankaa
Pięknie trzymam kciuki, korzystałas z AH I EG?Ja miałam 8 mm endo i wczoraj dwie kreski. Dzisiaj czekam na wynik bety.
Hankaa
Nie chcę zrobić czegoś źle.. mam teraz ciężki okres w pracy, sporo na głowie i fizycznie nie lepiej..Bardzo dobrze bo wtedy nie myślisz za dużo. Ale L4 bo będziesz się źle czuła?
Na panikę zawsze jest czas a Tobie absolutnie nie wolno się denerwować bo to też nie jest dobre dla dzieci. Rozumiem Cię bardzo.Mam nadzieję, bardzo się boję że to cholerstwo zaszkodzi dzieciom
Hankaa
Biedna.. mam nadzieję że szybko to dziadostwo wyleczysz. Trzymam kciukiPierwszy raz w życiu miałam kleszcza kilka dni po tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży. Byłam na spacerze z psem w parku. Ale wyjęłam to bardzo szybko i liczyłam że mnie to ominie... Dostałam antybiotyk i czekam na wizytę u mojej ginekolog
Ale to najszybciej jak możliwe więc zrobiłaś wszystko co mogłaś teraz daj szansę antybiotykowi. A on nie szkodzi dzieciom? Zresztą lekarz na pewno dobrał wszystko odpowiednioBadania mogłam zrobić najszybciej po miesiącu od ugryzienia bo wcześniej wynik byłby niemiarodajny. Więc ponad miesiąc z tym chodzę bo dziś dopiero wynik odebrałam
eij
Ja byłam u lekarza po ugryzieniu, to zapisał mi tylko skierowanie na krew, nie dała żadnego antybiotyku bo stwierdziła że nie wie czy z tego co mam zrobi się rumień czy nie...Miałam kleszcza i jak tylko zauważyłam, to wyjęłam. Moja rodzinna nie kazała czekać na badania tylko id razu zaleciła antybiotyk. Mówiła, ze nie ma co czekać bo kleszcze z roku na rok są coraz bardziej wredne.
reklama
eij
Jest jeden jedyny antybiotyk dla kobiet w ciąży. Więc chociaż z dwojga złego mam się czym leczyćAle to najszybciej jak możliwe więc zrobiłaś wszystko co mogłaś teraz daj szansę antybiotykowi. A on nie szkodzi dzieciom? Zresztą lekarz na pewno dobrał wszystko odpowiednio
Podziel się: