reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A co u Ciebie nie tak z Twoimi warunkami nieidealnymi? Coś z immunologią?
Immunologia obstawiona, doszczepiam się co 2 miesiące. Mój gin uważa że to przez kijowo zrobiona bliznę po cesarce która się nie nadaje do operacji anj żadnej plastyki bo to moze jeszcze zaszkodzić + tylozgiecie. Cała reszta - immuno, krzepliwość, Kiry - ogarnięte, nasienie ok. Wiec zostaje to a dowiemy się pewnie jak mi się uda kiedyś wychodować zdrowe 5.1.1 ;) bo jak nie to brak pomysłu

reklama
Laski opowiedzcie proszę jeszcze coś o in vitro.
Jestem po
Wizycie. Endo 8,5-9 mm ale progesteron niski bo 40. Mimo to działamy jutro z transferem. Dostałam zastrzyki z progiem i dodatkowe leki. O matko ale się stresuje. Mój pierwszy wyczekany transfer.
Co o tym myślicie?
Ja myślę Mała że dajesz czadu tu i niedługo krechy na teście będą i tego się trzymajmy!! A tak poza tym to Cię gonię bo my startujemy z tym wszystkim na początku października. Trzymam kciukasy i pozytywna ekscytacja jest jak najbardziej wskazana 😘

Jestem po
Wizycie. Endo 8,5-9 mm ale progesteron niski bo 40. Mimo to działamy jutro z transferem. Dostałam zastrzyki z progiem i dodatkowe leki. O matko ale się stresuje. Mój pierwszy wyczekany transfer.
Co o tym myślicie?
Niech to będzie pierwszy i ostatni transfer [emoji123][emoji110][emoji8]

Ja myślę Mała że dajesz czadu tu i niedługo krechy na teście będą i tego się trzymajmy!! A tak poza tym to Cię gonię bo my startujemy z tym wszystkim na początku października. Trzymam kciukasy i pozytywna ekscytacja jest jak najbardziej wskazana 😘
Dzięki.
A co chcesz o iv wiedzieć?

reklama
Jaki protokół dostałaś krótki czy długi? Jakie leki?
Nic się nie bój, pierwszy zastrzyk najgorszy później już tylko z górki.
Pij dużo wody (ja do wody dodawałam elektrolity z apteki).
Staraj się nie nakręcać i uprzedź starego, ze możesz być trochę niemiła.
Ja myślałam, ze nie było zle, ale wczoraj stary mi się przyznał, ze już pod koniec stymulacji miał ochotę mnie udusić, a ja serio myślałam, ze byłam wporzadku 😉

Do góry