reklama
eij
Fanka BB :)
Ja nie badałamDziewczyny jutro mam mieć transfer dziś badałam progesteron. Czy podpowiecie jakie wy miałyście wyniki proga przed transferem (jeśli badalyscie)
Evela.6
Nie badałam przed samym transferem, tylko dzień przed włączeniem progesteronuDziewczyny jutro mam mieć transfer dziś badałam progesteron. Czy podpowiecie jakie wy miałyście wyniki proga przed transferem (jeśli badalyscie)
laChance
Ah to ciężko porównać. Mój jest 40 mam nadzieje ze to okNie badałam przed samym transferem, tylko dzień przed włączeniem progesteronu
magda_lena85
Ja miałam 1 blastke z 6 doby zdrowa genetycznie 6AA i druga z 5 ale 3BB i niestety obie sie nie zadomowiły. Pozostale lepsze morfologicznie były chore. Mój lekarz mówi że muszę mieć z górnej półki żeby przetrwały w moich warunkach nie idealnych Wiec genetyka ważna, ale u mnie morfologia także…Mój mąż miał 2% dobrych plemników, także czekaj na wynik, może ruszy coś u męża. Pamiętam tutaj no forum historie pewnej dziewczyny, wiek 39 lat, 5 zapłodnionych komórek, z tego 2 blastki z 6 doby i to klasy BB, BC, nie pamiętam rozprężenia zarodków i obie blastki zdrowe po badaniu genetycznym. Wynik cudowny, dla mnie niewiarygodny. 2 przeciętne blastki z 6 doby zdrowe
A co u Ciebie nie tak z Twoimi warunkami nieidealnymi? Coś z immunologią?Ja miałam 1 blastke z 6 doby zdrowa genetycznie 6AA i druga z 5 ale 3BB i niestety obie sie nie zadomowiły. Pozostale lepsze morfologicznie były chore. Mój lekarz mówi że muszę mieć z górnej półki żeby przetrwały w moich warunkach nie idealnych Wiec genetyka ważna, ale u mnie morfologia także…
No właśnie wygląda na to że nie ma reguły. Najważniejsze że trafili u Ciebie.U mnie więcej było po krótkim i po krótkim zaszłam w ciążę. Po długim czułam się baardzo źle, po krótkim doskonale. Chyba nie ma reguły
Sherlook
Jak po badaniu męża??No właśnie wygląda na to że nie ma reguły. Najważniejsze że trafili u Ciebie.
reklama
Dzieki że pytasz. 8 minut byliśmy w pokoiku był mega. Choć ja się stresowałam to weszliśmy i praktycznie wyszlismy. Zrobiliśmy seminogram fragmentację i bakterie tlenowe i beztlenowe. Sorki za szczegóły ale jak poszedł do toalety to zerknęłam do kubeczka - przecież normalnie się jego spermie nie przyglądam odebrałoby nam resztki romantyzmu chyba - i taka bardziej żółtawa była a ostatnio mleczna. No i się zaczęło googlowanie , piszą że żółtawy o prostacie i bakteriach ale diabli wiedzą jaki to żółty był.Jak po badaniu męża??
Podziel się: