reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzieki że pytasz. 8 minut byliśmy w pokoiku był mega. Choć ja się stresowałam to weszliśmy i praktycznie wyszlismy. Zrobiliśmy seminogram fragmentację i bakterie tlenowe i beztlenowe. Sorki za szczegóły ale jak poszedł do toalety to zerknęłam do kubeczka - przecież normalnie się jego spermie nie przyglądam odebrałoby nam resztki romantyzmu chyba - i taka bardziej żółtawa była a ostatnio mleczna. No i się zaczęło googlowanie , piszą że żółtawy o prostacie i bakteriach ale diabli wiedzą jaki to żółty był.
Kochana na spokojnie czekajcie na wynik, nie szukaj informacji bo to wgl nie pomaga a tylko nakręca :) trzymam kciuki 😘✊

reklama
Dzieki że pytasz. 8 minut byliśmy w pokoiku był mega. Choć ja się stresowałam to weszliśmy i praktycznie wyszlismy. Zrobiliśmy seminogram fragmentację i bakterie tlenowe i beztlenowe. Sorki za szczegóły ale jak poszedł do toalety to zerknęłam do kubeczka - przecież normalnie się jego spermie nie przyglądam odebrałoby nam resztki romantyzmu chyba - i taka bardziej żółtawa była a ostatnio mleczna. No i się zaczęło googlowanie , piszą że żółtawy o prostacie i bakteriach ale diabli wiedzą jaki to żółty był.
Jak bakterie to dobrze. Bakterie mogą być przyczyną. Dostanie antybiotyk i może się poprawi. U nas posiew wyszedł negatywnie.

Jak bakterie to dobrze. Bakterie mogą być przyczyną. Dostanie antybiotyk i może się poprawi. U nas posiew wyszedł negatywnie.
No i powiem Ci że niekoniecznie. U nas przy ostatnim badaniu nasienia ja robiłam jednocześnie biocenoze pochwy i cytologie i wyszło czysto a w jego posiewie na beztlenowe wyszły jakieś bakterie acnecośtam. Lekarz stwierdził że to prawdopodobnie zabrudzenie materiału bo beztlenowe rzadko wychodzą i w ogóle rzadko właśnie te.

reklama
Do góry