reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieki że pytasz. 8 minut byliśmy w pokoiku był mega. Choć ja się stresowałam to weszliśmy i praktycznie wyszlismy. Zrobiliśmy seminogram fragmentację i bakterie tlenowe i beztlenowe. Sorki za szczegóły ale jak poszedł do toalety to zerknęłam do kubeczka - przecież normalnie się jego spermie nie przyglądam odebrałoby nam resztki romantyzmu chyba - i taka bardziej żółtawa była a ostatnio mleczna. No i się zaczęło googlowanie , piszą że żółtawy o prostacie i bakteriach ale diabli wiedzą jaki to żółty był.
Kochana na spokojnie czekajcie na wynik, nie szukaj informacji bo to wgl nie pomaga a tylko nakręca :) trzymam kciuki 😘✊

reklama
Dzieki że pytasz. 8 minut byliśmy w pokoiku był mega. Choć ja się stresowałam to weszliśmy i praktycznie wyszlismy. Zrobiliśmy seminogram fragmentację i bakterie tlenowe i beztlenowe. Sorki za szczegóły ale jak poszedł do toalety to zerknęłam do kubeczka - przecież normalnie się jego spermie nie przyglądam odebrałoby nam resztki romantyzmu chyba - i taka bardziej żółtawa była a ostatnio mleczna. No i się zaczęło googlowanie , piszą że żółtawy o prostacie i bakteriach ale diabli wiedzą jaki to żółty był.
Jak bakterie to dobrze. Bakterie mogą być przyczyną. Dostanie antybiotyk i może się poprawi. U nas posiew wyszedł negatywnie.

Jak bakterie to dobrze. Bakterie mogą być przyczyną. Dostanie antybiotyk i może się poprawi. U nas posiew wyszedł negatywnie.
No i powiem Ci że niekoniecznie. U nas przy ostatnim badaniu nasienia ja robiłam jednocześnie biocenoze pochwy i cytologie i wyszło czysto a w jego posiewie na beztlenowe wyszły jakieś bakterie acnecośtam. Lekarz stwierdził że to prawdopodobnie zabrudzenie materiału bo beztlenowe rzadko wychodzą i w ogóle rzadko właśnie te.

reklama
Do góry