Wiesz sama nie wiem czy sapka czy katar.On sam nie wylkywa ale jak odciagam odkurzaczem to jest i plynny i gluty.A i tak ma ten nos ciagle zapchany.W nocy to sie kreci i drapie po buzi bo ciezko jej oddychac.dlatego ja wybudzam i zakraplam woda morska lub odciagam.A jak idzie spac daje jej smoka zeby wiedziec czy moze tym "zapchanym"noskiem oddychac.To dla mnie horror szxzegolnie w nocyDziwne z tym katarem. Owszem może się przeciągnąć ale nie tyle. Ten katar to taki który nie pozwala dziecku oddychać, spać? Czy widzisz ten katar jak wypływa z noska? Jeśli tylko słychac gdzieś głęboko to może być tzw sapka niemowlęca, to rodzaj wirusa który kolonizuje wyściółkę w drogach oddechowych i to troszkę trwa zanim dziecku przejdzie. Mój syn to miał, troszkę to trwało ale nic nie trzeba z tym robić..
reklama
To fakt mlego drogie tak się wydaje ale idzie go duzo i KP to duża oszczednoscJa chcę karmić piersią bo podobno jak się karmi to się szybciej chudnie no i oczywiście mleko matki jest najlepsze dla dziecka, a po 3. mleko w proszku jest coraz droższe a przy mojej dwójce to bym z torbami poszła
Niedługo mama
Fanka BB :)
I super co prawda takim małym dzieciom testów się nie robi bo i tak nie wychodzą ale zawsze warto skonsultowaćNo wlasnie pediatea wyklucza alergie ale ja i tak juz grzebie w necie i szukam dobrego alergologa dzieciecego i juz nawet kogos obczailam
Sherlook
Jak dobrze, że to napisałaś.. Bo ja też nie mam zamiaru a nikt mnie nie rozumie[emoji2368]
Może jestem dziwna ale mnie to brzydzi [emoji12]. Ale nie dam sobie ręki uciąć bo istnieje szansa, że mnie coś olśni jak zobaczę swoje dziecię [emoji12]
Na razie na dzień dzisiejszy kp mówię kategorycznie nie[emoji6]
Też tak mam. Jakoś nie mogę przekonać się do karmienia piersią [emoji85] nawet jak sobie to wyobrażam to mnie odrzuca. Ale chciałabym ściągać pokarm i podawać w tych pierwszych miesiącach. Zobaczymy jak będzie. Na razie chcę zajść w tą ciążę [emoji4]Mam identyczne myślenie[emoji85][emoji85][emoji85] Po prostu to taka część ciała intymna, że nie wyobrażam sobie tego... I w ogóle fakt, wyciekania z nich mleka tego, że trzeba nosić te wkładki pilnować aby nie przeciekło... Nie moja bajka. I nie potrafiłabym chyba już się dać tam dotknąć mężowi [emoji2368][emoji2356] Ale też nie mówię, że na 100% bo może mi się odmieni właśnie jak zobaczę maleństwo[emoji2368]
Porazpierwszy
Zaciekawiona BB
O! Super! Ja powinnam zrobić 16.09, ale czy wytrzymam?I mi też! [emoji123][emoji123][emoji123]
Mimi94
Kiedy miałaś transfer??
O! Super! Ja powinnam zrobić 16.09, ale czy wytrzymam? [emoji2957]
Kachar
Doskonale rozumiem ja też pierwszej nie karmiłam piersią i drugiego też nie zamierzam, ale niestety mleko tak czy siak będzieNie. Ja nie mam zamiaru karmić piersią więc nawet lepiej żeby go nie było
Kachar
Niektóre z nas rozumieją , jak nie chciałam córki karmić piersią i położna środowiskowa mi powiedziała że jestem wyrodną matką to jej więcej do domu nie wpuściłam, każda z nas ma możliwość podjęcia samodzielnie decyzji , nie każda musi się czuć " cudownie" z przyssamyn czlowieczkiem do cyca . Pierwsze mleczko tzw siara pojawi się i tak i tak po porodzie , zawsze można odciągnąć i podać z butelki dziecku, ja tak robiłam, potem MM i młoda zdrowa jak rybaJak dobrze, że to napisałaś.. Bo ja też nie mam zamiaru a nikt mnie nie rozumie[emoji2368]
Porazpierwszy
Zaciekawiona BB
W poneidzialek 06.09!Kiedy miałaś transfer??
reklama
Mimi94
A jak się czujesz? Jak nastawienie?
W poneidzialek 06.09!
Podziel się: