reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A jak rodzinka a taka co już ma swoje dzieci to już wogole rady i mądrości niezastąpione . Kiedyś któraś dziewczyna tu z forum napisała że ktoś też chciał "pomóc"a ona mu powiedziała to zrób przelew [emoji6]prawidłowo [emoji6] ludzie z otoczenia mogą robić sensację ale rodzinka też potrafi umilić życie poradami i pytaniami [emoji136][emoji136][emoji136]
A ja szukałam sama informacji w internecie jak się dowiedziałam o wynikach męża. Byłam psychicznie u kresu, płakałam całą noc. Czytałam w necie. Tak szukałam że znalazłam to forum. Pierwszy raz w życiu jestem w ogóle na jakimś forum. Nigdy się w to tak nie wciągnęłam. Ale też nigdy nie było tak że zostałam z problemem sama. Mąż fajny ale się stresuje jak za dużo mu mówię o tym jest zadaniowcem woli robić co mówię. Więc mam w Was oparcie bo u nas też nikt nie wie. Co więcej od rodziny męża słyszymy teksty- czy wy wiecie w ogóle jak się dziecko robi, musisz ją upić będzie łatwiejsza [emoji34][emoji35][emoji35] i z takimi ludźmi na pewno nie będę o tym rozmawiać. Gdybym pewnie o in vitro powiedziała by nas w ogóle wyklęli.

reklama
Ojjjj wyobrażam to sobie 🙈😂
Nam pozostało z 6 , 5 zarodków 😍 . 1 w brzuszku i akurat mnie śturka 😍 i nie wyobrażam sobie jeszcze choć po jednego nie wrócić 😍 i nie dać rodzeństwa mojemu bąblowi 💪.
Plany są takie zeby podejść do kolejnego transferu jak dzidziuś będzie miał przynajmniej pół roku 😍 - ale co z tego wyniknie i co napisze nam los to się okaże ❤️😜.
Ja w Krakowie w macierzyństwie podchodziłam wiec nie pomogę 😜 jeśli chodzi o klinikę w Warszawie 😉.
Też bym chciała mieć szybko dwójkę, bo nie jesteśmy już najmłodsi, ale zobaczymy co będzie 🙂 na razie żeby się jedno udało.

Piękny wynik ✊🏻✊🏻✊🏻
gratulacje ❤️
Osobiscie na jakieś 2-3 dni Przed transferem wcinałam po 2 , 3 plasterki świeżego ananasa i po transferze tez do bety w sumie jadłam 😜
a właśnie podobno ten ananas po transferze nie wskazany , wywołuje skurcze macicy i gdzieś tam na świecie właśnie kobiety po terminie go jedzą by wywołać poród , jak siostra odda mi książkę to wam wkleję kawałek na temat ananasa i transferu

reklama
a właśnie podobno ten ananas po transferze nie wskazany , wywołuje skurcze macicy i gdzieś tam na świecie właśnie kobiety po terminie go jedzą by wywołać poród , jak siostra odda mi książkę to wam wkleję kawałek na temat ananasa i transferu
Ananas Wspomaga implantację 💪 jest owocem który wspomaga ukrwienie ścian przy czym uwłatwia implantację ( a ta dochodzi różnie (2-3 dni od transferu))
Dużo dziewczyn zajadało i dużej części się udało 😉 no i jest zalecany w diecie przy in vitro 😉

Do góry