reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam!!
mola
cieszę się ze twoja beta rosnie:) teraz to już tylko do 1 usg i ze zgorki.
darii mam nadzieje ze dzidzia Twojej koleżanki jednak pokaże światu jak bardzo jest silna i wygra te walkę:)
u mnie tak jak mówiłam wcześniej beta spada dziś jest 28

reklama
Jestem załamana i zrozpaczona ale jak bym mogła to już bym pojechala po moje ostatnie dwie sniezynki. Lekarz kazał mi odstawić leki ale 15 i tak mam przyjść na krew i usg.
gerbera mam nadzieje ze twoja beta pięknie przyrosnie tak jak moli i tym razem wygrasz ta wojnę.
ja przegralam ta walkę ale nie wojnę . Obiecalam sobie ze do końca tego roku walczę a potem zobaczymy.

Jogo przykro mi,że się nie udało ale masz wspaniałe podejście i na pewno uda się następnym razem za co trzymam kciuki z całych sił &&&&&&

Witajcie dziewczyny po prawie 3 miesięcznej przerwie. Nie było mnie tak długo bo musiałam uregulować tarczyce. Będę podchodziła ponownie ale tym razem długim protokołem. Od pierwszego dnia mam zacząć brać antyki W związku z tym mam do Was pytanie: dzisiaj po południu dostałam @ ale plamienie jeszcze bez krwi i czy dzisiaj wziąść pierwszą tabletkę antyków czy poczekać do jutra jak się rozkręci. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, którym się udało, które są w trakcie i oczekujące. Jestem z wami myślami i sercem.

hope pieknie napisane, trzymaj się kochana i powodzenia!!!!
Jogo przykro mi bardzo:-( dobrze że się nie poddajesz i chcesz walczyć dalej, to najważniejsze, bo walczyć trzeba w końcu się uda!!!!! trzymaj się, przytulam...
kari witaj! mi się wydaje że jutro bedzie twoj pierwszy dzien @, takie plamienia się nie liczą, więc chyba jutro powinnaś zacząć brać leki. Trzymam kciuki, powodzenia

Witajcie Kochane!
No i zaczęło się, chyba już pełną parą, dziś niespodziewanie-bo powinnam za 5 dni- dostałam @ !! Totalne zaskoczenie bo to 28 dc.i teraz maskara bo między 2 a 4 dc.powinnam zrobić FSH i LH.Wybaczcie, może głupie pytanie ale czy mogę zrobić te badania jutro? Mam nadzieję bo przecież 3, 4 dc. to weekend!! I co znów bym musiała czekać cały miesiąc na kolejny @ !!!!!!!!!!!!! Byłam wczoraj porobić parę badań pokłuli mnie nieprzytomnie a tu znowu.Z moim panicznym lękiem przed igłami to oj,wiele mnie to kosztuje...:( Ale czego to człowiek nie zrobi aby osiągnąć cel...Nie wiem nawet co u Was, muszę poczytać i nadrobić, mam nadzieję że same dobre wieści!!!!!!!!!!!

Jogo - przykro mi :-( trzymaj się i zbieraj siły na kolejną walkę.
kari - pierwsza tabletkę wzięłam w pierwszym dniu krwawienia, a nie plamienia. Nawet na ulotce tak pisze, przynajmniej mojej :tak: sprawdź na swojej. Powodzenia. Trzymaj się.

Maja - moim zdaniem jak najbardziej możesz zrobić jutro badania. Tym bardziej, że jutro masz 2 dc, ja też zrobiłam w 2 dc i lekarz mi powiedział, że to nawet lepiej. Powodzenia i nie stresuj się tak tymi igłami :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Maja spokojnie możesz jutro już zrobić badania, bo powinno się je zrobić między 2gim a czwartym dniem cyklu

Witaj Kari :-) powodzenia!

Do góry