reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Molla, super, gratuluje i uwierz w Twoje malenstwo ono jest u Ciebie w brzuszku i teraz bedzie sie ladnie rozwijac.:tak:

Hola , Roxii, odpczywajcie dziewczynki a wszystko bedzie dobrze.

Avocado, ciesze sie ,ze u mluszka wszystko dobrze a serduszko bije jak dzwon.

Sylwia, wspaniale nowiny, mnie sie wydaje ,ze Twoj organizm zaskoczyl dlatego takie mile niespodzianki. ZObaczysz,ze tym razem podejscie zakonczy sie powodzeniem.

Martka, super, coraz blizej szczescia :-)

Hope,
Ciebie zawsze tak milo sie czyta, tyle pocieszenia i wsparcia plynacego prosto z serca :tak:

Jogo, przykro mi bardzo,ze sie nie udalo. DObrze,ze lasz sile, ktora juz sie narodzila do dalszej walki.

Kari, pierwszy dzien @, to dzien krwawienia, nie plamienia.

reklama
Fusun Tsh powinno być max,1,5 a najlepiej ok.1, poproś doktora o euthyrox 25 (lub nawet pół tabletki 25) to w moment Ci spadnie. Ft4 powinno być minimum. 16, ale nie martw się bo jak tsh spadnie to ft4 wzrośnie. Cieszę się, że produkcja jaj idzie pełną parą.

Ostatnia edycja:
Dzięki Tobie Madzialenak poszłam do endokrynologa i po tych 3 miesiącach TSH spadło mi do 0,6. I zaczynam całą procedurę od nowa. Cieszę się ale również boję żeby wszystko zakończyło się sukcesem. Będę liczyła na wasze wsparcie.

Kochane ja jestem po pierwszych zastrzykach.....kurczę niezłe przeżycie tak się samej kłuć...nie wiem czemu, ale menopur mnie bolał :-(, gonal wogóle...ale będzie dobrze :-) w końcu kolejny dzień bliżej szczęścia :-D

Fusun Tsh powinno być max,1,5 a najlepiej ok.1, poproś doktora o euthyrox 25 (lub nawet pół tabletki 25) to w moment Ci spadnie. Ft4 powinno być minimum. 16, ale nie martw się bo jak tsh spadnie to ft4 wzrośnie. Cieszę się, że produkcja jaj idzie pełną parą.

Mam nawet Eutyrox w domu bo kiedyś (przy naturalnych staraniach) go brałam przez chwilę. Mówisz, że do transferu wszystko się zdąży uregulować?

reklama
Do góry