Oj tak ja psychicznie wewnętrznie przeżywałam wszystko od tego jaka jestem biedna i dlaczego tylko nam jest tak pod górkę taka prawie deprecha po stan motywacji i obwinianie siebie że się tak późno za dziecko biorę bo do tej pory inne rzeczy były ważne a ja myślałam że jak będę chciała to będzie a tu klops i załamka. Przy czekaniu na kariotypy wariowalam wewnętrznie. No ale na zewnątrz dla wszystkich luz blues.Uhuhuhuhu ja to miałam już jakaś dwubiegunowke chyba ale podobnonkazda kobieta ja ma.
reklama
Ah szkoda że nie wiesz jaką metodą. Bo czytał, że jest kilka i różnią się bardzo. Niektóre uszkadzają nawet plemniki przy wirowaniu.Generalnie przy punkcji wykonali separację nasienia i to poprawiło parametry. Tyle wiem nic więcej
Orchidea33
Fanka BB :)
Tzn nie w kazdej klinice zna sie plec. Nie pamiętam w ktorej Ty jesteś, ale np u mnie w gyn.centrum nie jest to wiadomo. Ja wiem, ktory zarodek jest zdrowy ale nie znam płci.Jakie to skomplikowane ale dziewczyny wchodzicie w tematykę która mnie też interesuje. Jeśli bada się zarodki wtedy wie się już z grubsza nawet płeć? Tylko że w sumie wszystko się jeszcze może zdarzyć. Ale nawet nie wiedziałam jak taki wynik wyglada- @Evela.6 dzięki za pokazanie.najważniejsze że widać że zdrowe.
sarenkamala
Już wszystko wiem lekarz mi wytłumaczył. To czy będzie błysk czy nie zależy od tego jak ułoży się kateter, a ja głupia myślałam ze mi jajeczka nie oddaliTen błysk to pęcherzyk powietrza. Zarodka nie widać gołym okiem, dlatego dodaje się pęcherzyk powietrza, żeby lekarz widział mniej więcej na USG, gdzie go wsadził [emoji854]
Mimi94
A jak się czujesz dzisiaj? Pozytywnie?
Mnie coś zaczyna podszczypywać mała i się zastanawiam czy jakaś infekcja mi się nie rozwinie... [emoji17][emoji17][emoji17]
Mnie coś zaczyna podszczypywać mała i się zastanawiam czy jakaś infekcja mi się nie rozwinie... [emoji17][emoji17][emoji17]
Już wszystko wiem lekarz mi wytłumaczył. To czy będzie błysk czy nie zależy od tego jak ułoży się kateter, a ja głupia myślałam ze mi jajeczka nie oddali [emoji1787]
I obojętnie w sumie ta płeć ja biorę wszystko czy chłopak czy dziewczyna byle zdrowe bylo i mnie też za mamę chcialo. Do tej pory w bocianie ale teraz termin mam do invimedu właśnie ze względu na badanie zarodków jedna z dziewczyn mi wspaniale doradziła.Tzn nie w kazdej klinice zna sie plec. Nie pamiętam w ktorej Ty jesteś, ale np u mnie w gyn.centrum nie jest to wiadomo. Ja wiem, ktory zarodek jest zdrowy ale nie znam płci.
Orchidea33
No mi tez obojetne byle bylo zdroweI obojętnie w sumie ta płeć ja biorę wszystko czy chłopak czy dziewczyna byle zdrowe bylo i mnie też za mamę chcialo. Do tej pory w bocianie ale teraz termin mam do invimedu właśnie ze względu na badanie zarodków jedna z dziewczyn mi wspaniale doradziła.
eij
8 dpt dwóch 5 dniowych blastekA pozytywna betę miałaś w którym dpt?
Gonzi
Mi też obojętne. Jednak na wizycie ostatniej Pan doktor mówił żebyśmy wybrali wykres który będzie najbardziej zbliżony do lini prostej i zastanawiam się jak to zrobić skoro nie będę wiedzieć który to zarodek.No mi tez obojetne byle bylo zdrowe
reklama
Evela.6
Dokładnie. Ale ważne żeby było zdrowe i się zadomowiło [emoji8]Rozumiem. Czyli raczej wyeliminują te nieprawidłowe. A resztę będę wybierać na podstawie tych ocen co są na początku czyli „6.1.1”. W takim razie nie wiem po co Pan Doktor kazał patrzeć na wykres. Skoro i tak będę wybierać nie wiedząc który to zarodek.
Podziel się: