reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja może nie straciłam ochoty ale mam jakąś blokadę w głowie, że zaszkodzę tym maluszkowi
emoji85.png
emoji2356.png
radzimy sobie na inne sposoby, bez penetracji po prostu
emoji1.png
emoji3.png

Tak u nas ani ja nie chciałam ani mąż...
Oboje baliśmy się żeby nie zrobić krzywdy maleństwu 🤦‍♀️
My w 1 ciąży normalnie się bzykaliśmy bez oporów aż do porodu , a teraz ..... Już jak się polożę do łóżka to tylko chcę spać i niech nikt mnie nie zaczepia ! 🥲

reklama
Ja mam jeszcze inny problem...
W czwartek mialam leczenie kanałowe które nie zostało dokończone... Wczoraj transfer a dzisiaj ząb napier****
Miałam mieć jutro wizytę ale odwalała bo dzieci chore... I nie mam pojęcia co robić... Jestem bardzo strachliwa jeżeli chodzi o dentystę i chodzę tylko do sprawdzonego lekarza. Moja może przyjmie mnie w sobotę a jak nie to dopiero na tydzień w sobotę 18tego.... Czy ibuprom mogę czy tylko apap?
Ja bym nie brała ibupromu, niestety chyba tylko Apap ☹️, sama ostatnio miałam okazję leczyć bolący ząb bez znieczulenia , bo mi dentystka bała się podać jak powiedziałam o ciąży, tym bardziej współczuję , trzymaj się kochana, może zimny okład coś pomoże spróbuj

Dziewczyny moje serce właśnie 💔 ogólnie wróciłam do domu. Trochę popłakałam i postanowiłam się zapytać czy są jakieś jeszcze szanse na mojego okruszka?

Dziś 7+5 coś koło 36 dpt i mam nad pęcherzykiem ciążowym coś jakby mi się odklejala kosmówka, na dodatek w pęcherzyku jest ciałko żółtkowe, a poniżej tyci zarodek, ale praktycznie bez akcji serca 😭😭😭 moje tętno było 160 a malucha być może ok. 50. Trzeba było się przypatrzeć i nawet nie sparwdzone sprzętem bo nie wiadomo czy to właściwie było serduszko. Gin określa to na sprawdzimy za tydzień, ale nie wygląda to dobrze.

Boje się. Cierpię... ogólnie łzy płyną.
Strasznie współczuję , ciężki tydzień przed tobą , ale trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło , trzymaj się kochana ❤️

U mnie już koniec 💔💔💔
A miało być tak pięknie, 22 pęcherzyki na podglądach, 13 pobranych w sobotę a dzisiaj rano telefon i ***** szok... wszystkie zdegenerowane oprócz 1, która i tak się nie zapłodniła. Im jest przykro a dla mnie to koniec świata.
5 jeb.anych stymulacji i znowu i totalne 0
Ja pier,dole mysza😥. Strasznie mi przykro 😥. Naprawdę 😥

Życzę Ci z całych sił żeby serducho się rozkręciło i żeby za tydzień Cię ten leniuszek zaskoczył miło [emoji3590]
Postaraj się nie zsnartwiac chociaż wiem, że to nie będzie łatwe..
Strasznie współczuję , ciężki tydzień przed tobą , ale trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło , trzymaj się kochana ❤️
Dzięki, ale tak po dłuższym zastanowieniu się ... mam wrażenie, że gin daje mi złudne nadzieję, a sam siebie utwierdza w przekonaniu, że coś poszło nie tak. Ogólnie na początku twierdził, że nie ma akcji serca a to pulsowanie, może być spowodowane moim stresem bo mnie serce lomotalo jak oszalałe.

Byłam w szoku. Odebrałam to dobrze, ale jak tylko wróciłam do domu. Usiadłam i się załamałam.

Myślicie że beta mi coś tu powie?

Nie wytrzymam tego, bo czuję jak się rozgrywam na kawałki.

Kochana nikogo nie znajdzie ma wspaniałą kobietkę i dzidzię w drodze napewno będzie wyrozumiały bardziej [emoji3590]
Dziewczyny czy w ciąży też straciłyście zupełnie ochotę na seks??? Nie zdziwię się jak mąż sobie kochankę znajdzie bo u nas nic a nic a nic [emoji25][emoji25][emoji25][emoji25]

Dawaj znać koniecznie !!
A wiadomo kto mieszka u @fredka84 ?
Proszę o info 😋
Siemka pięknoto ❤️. Co słychać? Jak sobie radzisz?
Ja dziś byłam na USG i raczej będzie chłopak. Marzyłam o córce bo u nas same chłopaki w rodzinie, ale już przywykłam że to chłopiec ❤️. Mężowi to niby obojętne ale już na motor go chce wsadzać 🤦😅😅

Ja mam jeszcze inny problem...
W czwartek mialam leczenie kanałowe które nie zostało dokończone... Wczoraj transfer a dzisiaj ząb napier****
Miałam mieć jutro wizytę ale odwalała bo dzieci chore... I nie mam pojęcia co robić... Jestem bardzo strachliwa jeżeli chodzi o dentystę i chodzę tylko do sprawdzonego lekarza. Moja może przyjmie mnie w sobotę a jak nie to dopiero na tydzień w sobotę 18tego.... Czy ibuprom mogę czy tylko apap?
Tylko paracetamol. Do 4g na dobe.

reklama
Życzę Ci jak najlepiej [emoji3590]Oby wszystko skończyło się dobrze [emoji120][emoji6][emoji8]ściskam mocno [emoji8]
Dziewczyny moje serce właśnie [emoji174] ogólnie wróciłam do domu. Trochę popłakałam i postanowiłam się zapytać czy są jakieś jeszcze szanse na mojego okruszka?

Dziś 7+5 coś koło 36 dpt i mam nad pęcherzykiem ciążowym coś jakby mi się odklejala kosmówka, na dodatek w pęcherzyku jest ciałko żółtkowe, a poniżej tyci zarodek, ale praktycznie bez akcji serca [emoji24][emoji24][emoji24] moje tętno było 160 a malucha być może ok. 50. Trzeba było się przypatrzeć i nawet nie sparwdzone sprzętem bo nie wiadomo czy to właściwie było serduszko. Gin określa to na sprawdzimy za tydzień, ale nie wygląda to dobrze.

Boje się. Cierpię... ogólnie łzy płyną.

Do góry