reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O jeju kochana :( Ale skoro ginekolog nie skreśla maluszka, to może nie wszystko stracone? Mam koleżankę, która miała podobna historię z odklejającą się kosmówką więc może nie wszystko stracone? Nie załamuj się... Wiem, że łatwo się mówi, ale może akurat wszystko skończy się dobrze... Odpoczywaj, leż Przesyłam dużo siły...[emoji3531]

Ale to serduszko najbardziej martwi. Powinno być 150 a go tam jakby prawie nie ma. Jakby gasło.

reklama
Dziewczyny moje serce właśnie [emoji174] ogólnie wróciłam do domu. Trochę popłakałam i postanowiłam się zapytać czy są jakieś jeszcze szanse na mojego okruszka?

Dziś 7+5 coś koło 36 dpt i mam nad pęcherzykiem ciążowym coś jakby mi się odklejala kosmówka, na dodatek w pęcherzyku jest ciałko żółtkowe, a poniżej tyci zarodek, ale praktycznie bez akcji serca [emoji24][emoji24][emoji24] moje tętno było 160 a malucha być może ok. 50. Trzeba było się przypatrzeć i nawet nie sparwdzone sprzętem bo nie wiadomo czy to właściwie było serduszko. Gin określa to na sprawdzimy za tydzień, ale nie wygląda to dobrze.

Boje się. Cierpię... ogólnie łzy płyną.
Życzę Ci z całych sił żeby serducho się rozkręciło i żeby za tydzień Cię ten leniuszek zaskoczył miło [emoji3590]
Postaraj się nie zsnartwiac chociaż wiem, że to nie będzie łatwe..

Ja mam jeszcze inny problem...
W czwartek mialam leczenie kanałowe które nie zostało dokończone... Wczoraj transfer a dzisiaj ząb napier****
Miałam mieć jutro wizytę ale odwalała bo dzieci chore... I nie mam pojęcia co robić... Jestem bardzo strachliwa jeżeli chodzi o dentystę i chodzę tylko do sprawdzonego lekarza. Moja może przyjmie mnie w sobotę a jak nie to dopiero na tydzień w sobotę 18tego.... Czy ibuprom mogę czy tylko apap?

Jaka przepaść między Anglią a Polską [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji17][emoji17][emoji17]
Niestety jest jak jest. Cieszę się, ze udało się się i mamy przyznane te trzy próby za darmo fajne jest tez to ze moje mrozaczki mogą sobie siedzieć i czekac w zamrażarce do 10 lat i tez nie muszę płacić za to. Opieka super narazie nie narzekam.

Ja mam jeszcze inny problem...
W czwartek mialam leczenie kanałowe które nie zostało dokończone... Wczoraj transfer a dzisiaj ząb napier****
Miałam mieć jutro wizytę ale odwalała bo dzieci chore... I nie mam pojęcia co robić... Jestem bardzo strachliwa jeżeli chodzi o dentystę i chodzę tylko do sprawdzonego lekarza. Moja może przyjmie mnie w sobotę a jak nie to dopiero na tydzień w sobotę 18tego.... Czy ibuprom mogę czy tylko apap?
Nie wiem czy w ciąży można ale mi zawsze na ból zęba pomagają goździki. Rozgnieść w moździerzu i przyłożyć do zęba na kilka minut.

reklama
Do góry