reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super, że się na to zdecydowałaś❤️. Musisz o siebie w końcu zadbać ❤️. Jak towarzystwo na sali?
Hahaha... Mam tak gadatliwą sąsiadkę, że wymiękam... Zaczyna gadać o 5.30 a kończy o 23. Nie rusza jej nawet kiedy leżę tyłem i czytam książkę... 🤣🤣🤣
Wczoraj prosiłam ją żeby przestała bo mi głowa pęknie... Wytrzymała 5 minut... Znam całą historię jej życia, jej dzieci, koleżanek, sąsiadów, współpracowników, psów i nie wiem kogo jeszcze

reklama
U mnie to automat wysłał przypomnienie, napisałam do kliniki, otrzymałam nawet przeprosiny.
Bazylia jestes już po prenatalnych.
Przed chwilą miałam normalne usg Dzisiaj 12 plus 4, w piątek prenatalne ;)

Załączniki

• 20210907_153615.jpg
    20210907_153615.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 116
Kuźwa aż za dobrze wiem co to znaczy [emoji17]. Ja ogólnie jestem raczej skryta i wiele razy musiałam przed wami udawać, że się trzymam a w domu ryczałam [emoji26]. Ech kuwa, az się do tego nie chce wracać... Ja mam już popsutą głowę i nic tego nie zmieni. Już zawsze będę odczuwała strach. Czy to teraz w ciąży, czy później jak się urodzi. Nasza wiara w powodzenie została mocno nadszarpnięta i potem ciężko jest wrócić do beztroskiego życia [emoji17].
Evela, ja wierzę w ciebie [emoji3590]. Dobadaj się do końca i wtedy działaj [emoji3590]. Jak zrobisz allo to nie wiem czy Sydor ci zaleci szczepienia, bo z rozmów z nim wywnioskowałam, że uważa to za ostateczność. No musisz pomyśleć gdzie się udać.
Ja ogólnie czuję się wyprana z emocji. Boli to cholernie ale już tyle razy przez to płakałam, że nawet na to sił już nie mam. A strach?! Ja się nie seet bałam myśleć, że mogłoby być dobrze [emoji85]

Może znajdę kogoś kto znajdzie na mnie sposób i też osiągnę kiedyś sukces.

Ja ogólnie czuję się wyprana z emocji. Boli to cholernie ale już tyle razy przez to płakałam, że nawet na to sił już nie mam. A strach?! Ja się nie seet bałam myśleć, że mogłoby być dobrze [emoji85]

Może znajdę kogoś kto znajdzie na mnie sposób i też osiągnę kiedyś sukces.
Spokojnie, znajdzie się na ciebie sposób ❤️. Zrób te allo i cytokiny, bo to bardzo ważne badania, a na allo się długo czeka.
Ale teraz troszkę odpocznij i wróć do w miarę normalnego życia❤️. Będzie dobrze, zobaczysz. Napewno jeden z tych dwóch immunologów ci pomoże. Najważniejsze, że masz jeszcze opcje do wypróbowania ❤️.

Trzymam[emoji110][emoji3590]
Dziewczyny zaczynam drugą stymulację. Miałam konsultacje online z profesorem i mam nowe zalecenia. Od porażki w zeszła środę wskoczyliśmy z mężem na dietę plodnosciowa od dziewczyn z akademii płodności. Obstawiliśmy się supłami i olejami od prawej do lewej. To będzie ostatnia stymulacja bo lekarz powiedział że przy mojej niszy po cesarce i tylozgiecie muszę mieć mega dobry jakościowo zarodek żeby przetrwał. I o takie walczę. Mówił ze opcja druga to AZ jeśli bardzo nam zależy. Ale na razie o tym nie myślę. Żyje teraz najbliższą stymulacja. Jak się uda to będzie w tym miesiącu a jak nie to w następnym. Teraz 2 tygodnie Marvelon i zobaczymy czy równo rosną. 3 majcie kciuki bo już więcej nie zrobię

Hahaha... Mam tak gadatliwą sąsiadkę, że wymiękam... Zaczyna gadać o 5.30 a kończy o 23. Nie rusza jej nawet kiedy leżę tyłem i czytam książkę... 🤣🤣🤣
Wczoraj prosiłam ją żeby przestała bo mi głowa pęknie... Wytrzymała 5 minut... Znam całą historię jej życia, jej dzieci, koleżanek, sąsiadów, współpracowników, psów i nie wiem kogo jeszcze
A jak się czujesz? Boli?
Kiedy wychodzisz?

reklama
Do góry