reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Super, że się na to zdecydowałaś❤️. Musisz o siebie w końcu zadbać ❤️. Jak towarzystwo na sali?
Hahaha... Mam tak gadatliwą sąsiadkę, że wymiękam... Zaczyna gadać o 5.30 a kończy o 23. Nie rusza jej nawet kiedy leżę tyłem i czytam książkę... 🤣🤣🤣
Wczoraj prosiłam ją żeby przestała bo mi głowa pęknie... Wytrzymała 5 minut... Znam całą historię jej życia, jej dzieci, koleżanek, sąsiadów, współpracowników, psów i nie wiem kogo jeszcze

reklama
U mnie to automat wysłał przypomnienie, napisałam do kliniki, otrzymałam nawet przeprosiny.
Bazylia jestes już po prenatalnych.
Przed chwilą miałam normalne usg Dzisiaj 12 plus 4, w piątek prenatalne ;)

Załączniki

• 20210907_153615.jpg
    20210907_153615.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 120
Kuźwa aż za dobrze wiem co to znaczy [emoji17]. Ja ogólnie jestem raczej skryta i wiele razy musiałam przed wami udawać, że się trzymam a w domu ryczałam [emoji26]. Ech kuwa, az się do tego nie chce wracać... Ja mam już popsutą głowę i nic tego nie zmieni. Już zawsze będę odczuwała strach. Czy to teraz w ciąży, czy później jak się urodzi. Nasza wiara w powodzenie została mocno nadszarpnięta i potem ciężko jest wrócić do beztroskiego życia [emoji17].
Evela, ja wierzę w ciebie [emoji3590]. Dobadaj się do końca i wtedy działaj [emoji3590]. Jak zrobisz allo to nie wiem czy Sydor ci zaleci szczepienia, bo z rozmów z nim wywnioskowałam, że uważa to za ostateczność. No musisz pomyśleć gdzie się udać.
Ja ogólnie czuję się wyprana z emocji. Boli to cholernie ale już tyle razy przez to płakałam, że nawet na to sił już nie mam. A strach?! Ja się nie seet bałam myśleć, że mogłoby być dobrze [emoji85]

Może znajdę kogoś kto znajdzie na mnie sposób i też osiągnę kiedyś sukces.

Ja ogólnie czuję się wyprana z emocji. Boli to cholernie ale już tyle razy przez to płakałam, że nawet na to sił już nie mam. A strach?! Ja się nie seet bałam myśleć, że mogłoby być dobrze [emoji85]

Może znajdę kogoś kto znajdzie na mnie sposób i też osiągnę kiedyś sukces.
Spokojnie, znajdzie się na ciebie sposób ❤️. Zrób te allo i cytokiny, bo to bardzo ważne badania, a na allo się długo czeka.
Ale teraz troszkę odpocznij i wróć do w miarę normalnego życia❤️. Będzie dobrze, zobaczysz. Napewno jeden z tych dwóch immunologów ci pomoże. Najważniejsze, że masz jeszcze opcje do wypróbowania ❤️.

Trzymam[emoji110][emoji3590]
Dziewczyny zaczynam drugą stymulację. Miałam konsultacje online z profesorem i mam nowe zalecenia. Od porażki w zeszła środę wskoczyliśmy z mężem na dietę plodnosciowa od dziewczyn z akademii płodności. Obstawiliśmy się supłami i olejami od prawej do lewej. To będzie ostatnia stymulacja bo lekarz powiedział że przy mojej niszy po cesarce i tylozgiecie muszę mieć mega dobry jakościowo zarodek żeby przetrwał. I o takie walczę. Mówił ze opcja druga to AZ jeśli bardzo nam zależy. Ale na razie o tym nie myślę. Żyje teraz najbliższą stymulacja. Jak się uda to będzie w tym miesiącu a jak nie to w następnym. Teraz 2 tygodnie Marvelon i zobaczymy czy równo rosną. 3 majcie kciuki bo już więcej nie zrobię

Hahaha... Mam tak gadatliwą sąsiadkę, że wymiękam... Zaczyna gadać o 5.30 a kończy o 23. Nie rusza jej nawet kiedy leżę tyłem i czytam książkę... 🤣🤣🤣
Wczoraj prosiłam ją żeby przestała bo mi głowa pęknie... Wytrzymała 5 minut... Znam całą historię jej życia, jej dzieci, koleżanek, sąsiadów, współpracowników, psów i nie wiem kogo jeszcze
A jak się czujesz? Boli?
Kiedy wychodzisz?

reklama
Do góry