reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny czy brała któraś gonapeptyl daily i spóźniał jej się okres po tym ? Biore od 21dc i wizyta w trakcie miesiaczki. Mi już się spóźnia 2 dni a wcześniej jak z zegarku, jutro mam wizyte i się martwię że się nie zacznie a oznaki ból piersi, podbrzusza od 3 dni 😳

reklama
Szczepienie przeciwko covid...
Ja miałam 17 pobranych. 2 odpadły na starcie, 9 komórek poszło do zamrożenia 6 do zapłodnienia. Z zapłodnionych 3 przetrwały do 5tej doby i poszły do zamrożenia. 4ba, 3bb i 3bb.
4ba został wczoraj podany [emoji123]
Tak, stymulację zaczelam 19 sierpnia, później pobranie jajeczek i po 5 dniach transfer. Szczepienie jakieś specjalnie związane z in vitro czy covid?
Ogólnie mieliśmy 10 jajeczek 7 się zaplodnilo i 3 dotrwały do blastki. Jak to wyglądało u Was jeśli mogę zapytać? U nas lekarz mówił odrazu, ze on stawia na jakość nie na ilosc, dzień po zaplodnieniu powiedział, ze będziemy czekac do blastki był dobrej myśli. Wlasnie dzwoniłam do szpitala i dowiedziałam się ze mrożą tylko blastki jakości AA AB i BB.

Szczepienie przeciwko covid...
Ja miałam 17 pobranych. 2 odpadły na starcie, 9 komórek poszło do zamrożenia 6 do zapłodnienia. Z zapłodnionych 3 przetrwały do 5tej doby i poszły do zamrożenia. 4ba, 3bb i 3bb.
4ba został wczoraj podany [emoji123]
Kochana masz info kiedy odpadły z 6 trzy zarodki?

Dziewczyny czy w ciąży też straciłyście zupełnie ochotę na seks??? Nie zdziwię się jak mąż sobie kochankę znajdzie bo u nas nic a nic a nic 😪😪😪😪
U mnie odwrotnie, seks śnił się każdej nocy a do 12 tygodnia sami nic nie robiliśmy bo się bałam. Po 12 tyg było gorąco. Przed porodem już mąż nie chciał 🤣🤣 wtedy on miał blokadę

reklama
Kochana masz info kiedy odpadły z 6 trzy zarodki?
U mnie było tak:
10 jajeczek - 7 się zaplodnilo
Trzeciego dnia mieliśmy 5
W piątym dniu mieliśmy 4 dwa były gotowe jedno zabrałam drugie poszło do mrożenia, kolejne dwa musiały być jeszcze obserwowane. Dzisiaj zadzwonili ze te dwa jednak nadają się do mrożenia czyli mamy 3 mrozaczki, a u ciebie Hania jak to wyglądało? Bo czytałam na forum, ze tez miałaś swoje pierwsze podejście miesiąc temu?

Do góry