reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny czy brała któraś gonapeptyl daily i spóźniał jej się okres po tym ? Biore od 21dc i wizyta w trakcie miesiaczki. Mi już się spóźnia 2 dni a wcześniej jak z zegarku, jutro mam wizyte i się martwię że się nie zacznie a oznaki ból piersi, podbrzusza od 3 dni 😳

reklama
Szczepienie przeciwko covid...
Ja miałam 17 pobranych. 2 odpadły na starcie, 9 komórek poszło do zamrożenia 6 do zapłodnienia. Z zapłodnionych 3 przetrwały do 5tej doby i poszły do zamrożenia. 4ba, 3bb i 3bb.
4ba został wczoraj podany [emoji123]
Tak, stymulację zaczelam 19 sierpnia, później pobranie jajeczek i po 5 dniach transfer. Szczepienie jakieś specjalnie związane z in vitro czy covid?
Ogólnie mieliśmy 10 jajeczek 7 się zaplodnilo i 3 dotrwały do blastki. Jak to wyglądało u Was jeśli mogę zapytać? U nas lekarz mówił odrazu, ze on stawia na jakość nie na ilosc, dzień po zaplodnieniu powiedział, ze będziemy czekac do blastki był dobrej myśli. Wlasnie dzwoniłam do szpitala i dowiedziałam się ze mrożą tylko blastki jakości AA AB i BB.

Szczepienie przeciwko covid...
Ja miałam 17 pobranych. 2 odpadły na starcie, 9 komórek poszło do zamrożenia 6 do zapłodnienia. Z zapłodnionych 3 przetrwały do 5tej doby i poszły do zamrożenia. 4ba, 3bb i 3bb.
4ba został wczoraj podany [emoji123]
Kochana masz info kiedy odpadły z 6 trzy zarodki?

Dziewczyny czy w ciąży też straciłyście zupełnie ochotę na seks??? Nie zdziwię się jak mąż sobie kochankę znajdzie bo u nas nic a nic a nic 😪😪😪😪
U mnie odwrotnie, seks śnił się każdej nocy a do 12 tygodnia sami nic nie robiliśmy bo się bałam. Po 12 tyg było gorąco. Przed porodem już mąż nie chciał 🤣🤣 wtedy on miał blokadę

reklama
Kochana masz info kiedy odpadły z 6 trzy zarodki?
U mnie było tak:
10 jajeczek - 7 się zaplodnilo
Trzeciego dnia mieliśmy 5
W piątym dniu mieliśmy 4 dwa były gotowe jedno zabrałam drugie poszło do mrożenia, kolejne dwa musiały być jeszcze obserwowane. Dzisiaj zadzwonili ze te dwa jednak nadają się do mrożenia czyli mamy 3 mrozaczki, a u ciebie Hania jak to wyglądało? Bo czytałam na forum, ze tez miałaś swoje pierwsze podejście miesiąc temu?

Do góry