reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie nie wiem tego do końca. Lekarz był mocno oschły i mi tylko powiedział że nie wszystkie były kumulusami? Zapytam mojej lekarki, niech mi wytłumaczy o co chodzi.
Ta moja pani dr jako jedyna twierdzi że mam pcos. Może faktycznie mam i dlatego te komórki takie dupne
Ale pcos się jakoś diagnozuje przecież prawda? Nie może być tak że jedna diagnozuje a inni nic nie widzą? Czy się mylę? Co ona widzi jako objawy?

W sensie? Ja z lekarzem ustaliłam przed punkcja że hodujemy do 6 doby. I po 6 dniach dzwonili ile jest blastek i w której dobie się podzielily
Bo niektórzy hodują tylko do 3 doby. Ja wolałam do piątej bo wtedy miałam pewność że są już blastki i liczyłam że to da mi większą szansę na implantację 😃

reklama
Do góry