Czyli cenowo wychodzi prawie na to samo, z tym że invicta robi u siebie i mogłaby mieć lepszą cenę, a moje lecą aż do Hiszpanii, a i tak wychodzi ciut taniej. Miałam jutro tarabanić do lekarza przed 8, bo wówczas jest w miarę wolny, a teraz już sama nie wiem, bo zostawiłam embriologom wiadomość mailową, prosząc o inf to chyba będę czekać na kontakt od embriologa, chociaż do pracy mam na 10 i chciałabym wiedzieć, bo potem nie mam możliwości rozmowy. To zaczekam do 9, a potem będę tarabanic do doktorkaDroga zabawa, u mnie najpierw 2100 od całości za pobranie materiału do badania a potem koszt badania w zależności od ilości zarodków. Za 3-4 jest 5990 zł.
Rano zadzwonią, na pewno coś jeszcze zamrozili
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Do Hiszpanii?? to twoje dziecko już pewnie po hiszpańsku będzie mówićCzyli cenowo wychodzi prawie na to samo, z tym że invicta robi u siebie i mogłaby mieć lepszą cenę, a moje lecą aż do Hiszpanii, a i tak wychodzi ciut taniej. Miałam jutro tarabanić do lekarza przed 8, bo wówczas jest w miarę wolny, a teraz już sama nie wiem, bo zostawiłam embriologom wiadomość mailową, prosząc o inf to chyba będę czekać na kontakt od embriologa, chociaż do pracy mam na 10 i chciałabym wiedzieć, bo potem nie mam możliwości rozmowy. To zaczekam do 9, a potem będę tarabanic do doktorka
Tak, inv.icta jest strasznie droga ale co zrobić, oby się tylko udało to szybko zapomnę o tej całej kasie i wszelkich niedogodnościach.
Kochana skoro wysłałaś już maila to kulturalnie czekaj do 9:00 a potem dzwoń ile wlezie!!!
Tylko jednego się obawiam, że lekarz popędzi na zabiegi przed 9 jutro w pracy mnie rozniesie, jak się niczego nie dowiem . A tak jak piszesz, żeby się tylko udało pal licho już te pieniądze.Do Hiszpanii?? to twoje dziecko już pewnie po hiszpańsku będzie mówić
Tak, inv.icta jest strasznie droga ale co zrobić, oby się tylko udało to szybko zapomnę o tej całej kasie i wszelkich niedogodnościach.
Kochana skoro wysłałaś już maila to kulturalnie czekaj do 9:00 a potem dzwoń ile wlezie!!!
mala_Mi 80
To zadzwon o 8:30 i powiedz, że idziesz do pracy i nie będzie z tobą kontaktu. Albo przekaż nr do męża a on ci potem smsa wyśleTylko jednego się obawiam, że lekarz popędzi na zabiegi przed 9 jutro w pracy mnie rozniesie, jak się niczego nie dowiem . A tak jak piszesz, żeby się tylko udało pal licho już te pieniądze.
A tak w ogóle to sama pojechałabym do Hiszpanii, chyba podepnę się do przesyłki jako rodzic komórek, no przecież takie maleństwa nie mogą być sameDo Hiszpanii?? to twoje dziecko już pewnie po hiszpańsku będzie mówić
mala_Mi 80
A mnie weź jako opiekunkęA tak w ogóle to sama pojechałabym do Hiszpanii, chyba podepnę się do przesyłki jako rodzic komórek, no przecież takie maleństwa nie mogą być same
zapytam, może się zgodzą mam nadzieję, że polecimy samolotem, pierwszą klasą weźmiemy olejek do opalania i będziemyA mnie weź jako opiekunkę
mala_Mi 80
Ee tam pierwszą klasą, dzieciaki pierwszą a my tanimi liniami lotniczymi. Mam wprawę, będę przewodnikiemzapytam, może się zgodzą mam nadzieję, że polecimy samolotem, pierwszą klasą weźmiemy olejek do opalania i będziemy
reklama
Ooooo to super, pomyślę o TobieEe tam pierwszą klasą, dzieciaki pierwszą a my tanimi liniami lotniczymi. Mam wprawę, będę przewodnikiem
Podziel się: