reklama
eij
Fanka BB :)
Kciuku zaciśnięte za 6 pięknych blastekDziewczyny mam info z kliniki, 8 na 20 nadawało się do zapłodnienia. Wszystkie 6 na 6 zapłodnione bo tylko tyle mogli czekam na kolejne info w środę jak się zarodki rozwijają
Super [emoji3590]
Dziewczyny mam info z kliniki, 8 na 20 nadawało się do zapłodnienia. Wszystkie 6 na 6 zapłodnione bo tylko tyle mogli czekam na kolejne info w środę jak się zarodki rozwijają [emoji847][emoji847]
Hankaa
Ty już masz wieksze doświadczenie, jak to jest z tymi blastkami? Bo ja zielonaKciuku zaciśnięte za 6 pięknych blastek
mala_Mi 80
Super, ty już przynajmniej coś wiesz. 6/6 zapłodnień to mega wynik. W której dobie masz mieć transfer? Jeśli w 5 to jeszcze zarodeczki muszą się ładnie dzielić i dojść do stadium blastocysty. Ale na razie jest superDziewczyny mam info z kliniki, 8 na 20 nadawało się do zapłodnienia. Wszystkie 6 na 6 zapłodnione bo tylko tyle mogli czekam na kolejne info w środę jak się zarodki rozwijają
Hankaa
U mnie transfer odroczony ze względu na możliwą hiperke.. ale może to najlepsze rozwiązanie.Super, ty już przynajmniej coś wiesz. 6/6 zapłodnień to mega wynik. W której dobie masz mieć transfer? Jeśli w 5 to jeszcze zarodeczki muszą się ładnie dzielić i dojść do stadium blastocysty. Ale na razie jest super
Hankaa
Kiedy Ty dostaniesz jakieś info? Trzymam kciukiSuper, ty już przynajmniej coś wiesz. 6/6 zapłodnień to mega wynik. W której dobie masz mieć transfer? Jeśli w 5 to jeszcze zarodeczki muszą się ładnie dzielić i dojść do stadium blastocysty. Ale na razie jest super
mala_Mi 80
No tak, faktycznie. Ale mówili coś do której doby będą je hodować?U mnie transfer odroczony ze względu na możliwą hiperke.. ale może to najlepsze rozwiązanie.
Hankaa
Do 5tej w środę mają się ze mną kontaktowaćNo tak, faktycznie. Ale mówili coś do której doby będą je hodować?
reklama
mala_Mi 80
Ja dopiero się dowiem wszystkiego w piątek 10.09 po zakończonej hodowli. U mnie mają hodować do blastocysty, bo zarodki idą do badania genetycznego.Kiedy Ty dostaniesz jakieś info? Trzymam kciuki
Podziel się: