reklama
eij
Fanka BB :)
No może wystąpić chyba do 7 dni po punkcjiDziewczyny, jak jest z tą hiperka? Ona może się dopiero bardziej rozwinąć?
mala_Mi 80
No faktycznie dziwne to. Ale w takim razie zmienili coś w dawkowaniu progesteronu? Mniej, więcej, krócej?Mi w datowaniu wyszło że 5 dnia podawania progesteronu endometrium jest ok a już 7 jest morfologicznie starsze. Więc na mój rozum zarodek powinien być podany wcześniej. Oni mi tłumacza, że tak to nie działa , że to można wynormowac Progesteronem itd i zarodek mam podawany w dokładnie 5.5 dobie.[emoji2368] Ja nasza doktor bardzo lubię serio. I bardzo jej ufam tylko w tej kwasji mnie nie przekonała zupełnie [emoji2368]
Co do tej drugiej... Mnie traktowała tak samo. Na monitoringu stymulacji mówiła tylko ze jest :źle! A wiesz jak skończyłam. Także nie polecam jej.
Trudne to wszystko ale skoro dwóch lekarzy mówi to samo to chyba trzeba im zaufać
Ja też naszą bardzo lubię, oby jeszcze były z tego efekty, chociaż wiem że ona ze swojej strony zrobiła wszystko co trzeba. To ja jestem zepsuta
mala_Mi 80
Może być z opóźnieniem.Dziewczyny, jak jest z tą hiperka? Ona może się dopiero bardziej rozwinąć?
Jak się czujesz? Myślisz, że się pogarsza?
Hankaa
No boli mnie trochę bardziej niż wczoraj.. tak od mostka brzuch mam napięty, wzdęty.. ogólnie trochę jak po laparoskopiiMoże być z opóźnieniem.
Jak się czujesz? Myślisz, że się pogarsza?
mala_Mi 80
Pamiętam, że po pierwszej punkcji bolało mnie najbardziej bo też najbardziej bałam się hiperki. Na pewno dostałaś przy wypisie wytyczne, co robić jeśli się pogorszy. Leż, odpoczywaj, dużo pij a jeśli dalej będziesz zaniepokojona to zadzwoń jutro do kliniki.No boli mnie trochę bardziej niż wczoraj.. tak od mostka brzuch mam napięty, wzdęty.. ogólnie trochę jak po laparoskopii
Mam nadzieję, że to jednak nie to i szybko dojdziesz do siebie.
Mnie też boli. Na razie nie panikuję, bo wiem już jak to wygląda
Evela.6
Nie jesteś zepsuta kobieto! Widzisz czasem dużo komorek, dużo zdrowych zarodkow jak u mnie niczego nie gwarantują [emoji2368] to jest jedna wielka loteria.No faktycznie dziwne to. Ale w takim razie zmienili coś w dawkowaniu progesteronu? Mniej, więcej, krócej?
Trudne to wszystko ale skoro dwóch lekarzy mówi to samo to chyba trzeba im zaufać [emoji848]
Ja też naszą bardzo lubię, oby jeszcze były z tego efekty, chociaż wiem że ona ze swojej strony zrobiła wszystko co trzeba. To ja jestem zepsuta
Ja podziwiam te dziewczyny, które podchodziły tak dużo razy, serio.
Czekam na dobre wieści z 6 doby [emoji110][emoji110][emoji110]
Hankaa
No właśnie u mnie to chyba dużo panika.. piję wodę, elektrolity, nawet o nutridrinki zasięgnęłam..Pamiętam, że po pierwszej punkcji bolało mnie najbardziej bo też najbardziej bałam się hiperki. Na pewno dostałaś przy wypisie wytyczne, co robić jeśli się pogorszy. Leż, odpoczywaj, dużo pij a jeśli dalej będziesz zaniepokojona to zadzwoń jutro do kliniki.
Mam nadzieję, że to jednak nie to i szybko dojdziesz do siebie.
Mnie też boli. Na razie nie panikuję, bo wiem już jak to wygląda
reklama
mala_Mi 80
A ja na wtorek i betę do niebaNie jesteś zepsuta kobieto! Widzisz czasem dużo komorek, dużo zdrowych zarodkow jak u mnie niczego nie gwarantują [emoji2368] to jest jedna wielka loteria.
Ja podziwiam te dziewczyny, które podchodziły tak dużo razy, serio.
Czekam na dobre wieści z 6 doby [emoji110][emoji110][emoji110]
Podziel się: