Ale oni pobierają komórki, bo pęcherzyki pękają przed punkcją. Mają 2 godziny czasu na oczyszczenie ich z płynu i zapłodnienie, więc w ciągu 2 godzin wiedzą, które są dojrzałe. Ja mam taką wiedzę, chyba, że coś pitolęAle oni podczas pobierania nie widza chyba jeszcze które są puste? Bo te moje 13 to jest liczba pobranych a jeszcze nic nie wiem ile z tego było dobrych/dojrzałych do zapłodnienia I właśnie tego nie kumam
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Jak jest z pcos to na pewno jest dużo ale słabej jakości i może dlatego właśnie tak jest u mnie, nie wiem sama, bo nikt wcześniej nic nie mówił tylko ona tak jakby przypadkiem.A ja myślałam kiedyś, że jak ktoś ma pcos to jest właśnie dużo komórek kiedy będziesz miała jakieś inf od embriologów? Czy Ty nie chcesz wiedzieć do 6 doby, co się dzieje w labo.
Ja bym chciała wiedzieć ale moja klinika nic nie mówi do zakończenia hodowli także ten... obgryzam paznokcie do 10.09
mala_Mi 80
Mi powiedzieli, że to jeszcze za szybko, żeby powiedzieć czy były dojrzałe Niby tyle wiem a nic nie wiem. To oby to była liczba dojrzałychAle oni pobierają komórki, bo pęcherzyki pękają przed punkcją. Mają 2 godziny czasu na oczyszczenie ich z płynu i zapłodnienie, więc w ciągu 2 godzin wiedzą, które są dojrzałe. Ja mam taką wiedzę, chyba, że coś pitolę
mala_Mi 80
Ja bym raczej odpuściła, bo możesz się nabawić plam. Też raz wyskoczyłam na chwilę na plażę i zrobiły mi się ciemne plamy.Hej Dziewczyny, pytanko. Jestem po 1 zastrzyku z Menopur. Jak to wygląda z opalaniem? Mam tak piękna pogodę, że żal byłoby nie skorzystać. Opalać się czy odpuścić?
Miłej i spokojnej niedzieli dla Was!!
No chyba że krem z filtrem i zasłaniaj twarz
Rozumiem, że chciałaś wiedzieć, po punkcji ile dojrzałych. To mogłoby być za szybko.Mi powiedzieli, że to jeszcze za szybko, żeby powiedzieć czy były dojrzałe Niby tyle wiem a nic nie wiem. To oby to była liczba dojrzałych
mala_Mi 80
Mnie bardziej bolą jajniki i plecy. Jak leżę to ok ale jak chodzę to boli.Dziewczyny, czy Wy po punkcji też miałyście taki ucisk w żołądku? Leżę jest ok, ale jak wstanę to czuję się ciężko wzdęta, obolała..
Pij dużo i odpoczywaj
mala_Mi 80
No jak dostawałam wypis ze szpitala, jakieś 2 godziny po punkcji.Rozumiem, że chciałaś wiedzieć, po punkcji ile dojrzałych. To mogłoby być za szybko.
Dobra nie zostaje nic innego jak czekać.
A ty kiedy dostaniesz info o pozostałych dzieciach?
eij
Mi lekarz kazał odpuść opalanie na czas stymulacjiHej Dziewczyny, pytanko. Jestem po 1 zastrzyku z Menopur. Jak to wygląda z opalaniem? Mam tak piękna pogodę, że żal byłoby nie skorzystać. Opalać się czy odpuścić?
Miłej i spokojnej niedzieli dla Was!!
Evela.6
To czekanie jest najgorsze[emoji85]Jak jest z pcos to na pewno jest dużo ale słabej jakości i może dlatego właśnie tak jest u mnie, nie wiem sama, bo nikt wcześniej nic nie mówił tylko ona tak jakby przypadkiem.
Ja bym chciała wiedzieć ale moja klinika nic nie mówi do zakończenia hodowli także ten... obgryzam paznokcie do 10.09 [emoji3061]
Jaki plan teraz masz? Wracasz do siebie?
reklama
No właśnie czekam ze ściskiem w żąłodku, 6 doba kończy się ok godz. 11.Jak nie zadzwonią, to chyba nic nie przyżyło. Embriolog powiedział, że jak będą kolejne blastocysty, dadzą znać.No jak dostawałam wypis ze szpitala, jakieś 2 godziny po punkcji.
Dobra nie zostaje nic innego jak czekać.
A ty kiedy dostaniesz info o pozostałych dzieciach?
Podziel się: