reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Super ,że masz dzieciątko,a pamiętasz może ,czy po podaniu zarodków w 3 dobie odczuwałaś coś,jakieś bóle?Kiedy najszybciej robiłaś test i bete?Ja jestem teraz 8dpt 3 dniowca ,i tak myślę kiedy zrobić test,bo wczoraj robiłam ,ale nic nie wyszło,rano mnie zakorciło,i też nic nie bylo,ale później spojrzałam na ten test po kilku godz i była podbarwiona druga jasniutka kreska.
Ja miałam w czerwcu transfer 3dniowca, teraz 14tc 🥰, nie wiem kiedy robiłam test sikany, ale już ok 10 dnia beta wyszła pozytywnie, powodzonka

reklama
U mnie jakość też do dupy, mam 40 lat to co innego niż 4 komórki u 20-paro latki. To moja 5 stymulacja więc wiem co mówię. Do tej pory z 53 pobranych komórek miałam tylko 2 zarodki więc te 13 dupy nie urywa.
Oby były chociaż dojrzałe [emoji120][emoji120][emoji120]
Spoko wynik, teraz niech sie zapladniaja. Będziesz transferowac w 3ciej dobie czy jaki jest plan, bo ostatnio malo czytalam?

U mnie jakość też do dupy, mam 40 lat to co innego niż 4 komórki u 20-paro latki. To moja 5 stymulacja więc wiem co mówię. Do tej pory z 53 pobranych komórek miałam tylko 2 zarodki więc te 13 dupy nie urywa.
Oby były chociaż dojrzałe 🙏🙏🙏
Mi pobrali 2 komórki, 37 lat i amh 0,6 , i wystarczyło 😘, nie załamuj się, wielkie ✊✊✊ za twój sukces, a kiedy punkcja?

Przepraszam was dziewczyny, że tak dzisiaj napisałam, że jest chu.jowo z tą moją 13. Tak normalnie każdej z was bym szczerze powiedziała, że to super wynik. Po prostu strasznie się wkurzyłam, że kolejny raz mówią mi że będzie ponad 20 a potem pobierają połowę. Byłam nastawiona na coś innego i nerwy mi puściły.
Już nie będę zrzędzić, obiecuję. Jestem tym wszystkim zmęczona i nie panuje już nad emocjami.
Dziękuję za wszystkie kciukasy, trzymajcie dalej za seks na szkiełku 😘

Dziewczyny jestem załamana. Na ostatnim USG były 22 pęcherzyki a dzisiaj pobrano tylko 13 i jeszcze nie wiadomo ile będzie dojrzałych. Czyli znowu lipa. Ku.rwa znowu nic z tego nie będzie [emoji20]
Ej nie zakładaj z góry, że musi być tak jK wcześniej! Ważne żeby były dojerzale. Trzymam za nie mega kciuki. Niech będą z ni h piękne zarodki bo to jest najważniejsze [emoji3590]

Odpoczywaj i nie zalsmuj się [emoji8]

reklama
Do góry