reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super ,że masz dzieciątko,a pamiętasz może ,czy po podaniu zarodków w 3 dobie odczuwałaś coś,jakieś bóle?Kiedy najszybciej robiłaś test i bete?Ja jestem teraz 8dpt 3 dniowca ,i tak myślę kiedy zrobić test,bo wczoraj robiłam ,ale nic nie wyszło,rano mnie zakorciło,i też nic nie bylo,ale później spojrzałam na ten test po kilku godz i była podbarwiona druga jasniutka kreska.
Ja miałam w czerwcu transfer 3dniowca, teraz 14tc 🥰, nie wiem kiedy robiłam test sikany, ale już ok 10 dnia beta wyszła pozytywnie, powodzonka

reklama
U mnie jakość też do dupy, mam 40 lat to co innego niż 4 komórki u 20-paro latki. To moja 5 stymulacja więc wiem co mówię. Do tej pory z 53 pobranych komórek miałam tylko 2 zarodki więc te 13 dupy nie urywa.
Oby były chociaż dojrzałe [emoji120][emoji120][emoji120]
Spoko wynik, teraz niech sie zapladniaja. Będziesz transferowac w 3ciej dobie czy jaki jest plan, bo ostatnio malo czytalam?

U mnie jakość też do dupy, mam 40 lat to co innego niż 4 komórki u 20-paro latki. To moja 5 stymulacja więc wiem co mówię. Do tej pory z 53 pobranych komórek miałam tylko 2 zarodki więc te 13 dupy nie urywa.
Oby były chociaż dojrzałe 🙏🙏🙏
Mi pobrali 2 komórki, 37 lat i amh 0,6 , i wystarczyło 😘, nie załamuj się, wielkie ✊✊✊ za twój sukces, a kiedy punkcja?

Przepraszam was dziewczyny, że tak dzisiaj napisałam, że jest chu.jowo z tą moją 13. Tak normalnie każdej z was bym szczerze powiedziała, że to super wynik. Po prostu strasznie się wkurzyłam, że kolejny raz mówią mi że będzie ponad 20 a potem pobierają połowę. Byłam nastawiona na coś innego i nerwy mi puściły.
Już nie będę zrzędzić, obiecuję. Jestem tym wszystkim zmęczona i nie panuje już nad emocjami.
Dziękuję za wszystkie kciukasy, trzymajcie dalej za seks na szkiełku 😘

Dziewczyny jestem załamana. Na ostatnim USG były 22 pęcherzyki a dzisiaj pobrano tylko 13 i jeszcze nie wiadomo ile będzie dojrzałych. Czyli znowu lipa. Ku.rwa znowu nic z tego nie będzie [emoji20]
Ej nie zakładaj z góry, że musi być tak jK wcześniej! Ważne żeby były dojerzale. Trzymam za nie mega kciuki. Niech będą z ni h piękne zarodki bo to jest najważniejsze [emoji3590]

Odpoczywaj i nie zalsmuj się [emoji8]

reklama
Do góry