reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Faktycznie napisałam zapłodnienia zamiast zamrożenia. Chodziło o mrożenie. Sama tak pomyślałam, bo jak czytam to raczej pisze ze najlepiej 5aa a ja mam 3bb. No ale jestem już po wizycie i powiedziała że jest super. Endo mam 10mm, jeden zarodek jest super, a 2 bardzo dobre. Jeżeli progesteron będzie ok to transfer w poniedzielek [emoji123]
Między 4AA a 5AA nie ma różnicy w rokowaniach, mają takie same statystki powodzenia

reklama
Wow, normalnie zaszalałaś, a niby miało być tak malutko 😂😂😂
To teraz trzymam mocno ✊✊✊ żeby jak najwięcej było dojrzałych i żeby się pięknie zapłodniły. Kiedy ci powiedzą ile było dojrzałych?
A teraz duuużo odpoczywaj 😘💪
Mówił mi, że na stronie mojego portalu pacjenta powinny być wyniki, a jak nie to mogę zadzwonić do niego, adres mailowy do embriologa też mam ale obiecałam sobie, że nie będę dociekać do soboty 😁chce żyć nadzieją, że będzie coś z blastocyst i nie stresować się poszczególnymi etapami. Trzymam kciuki teraz za Ciebie😘

Dziewczynki jestem już po. No mój lekarz jest niemożliwy, znowu rąbnął się w obliczeniach jajek 🙈🙈🙈. Powiedziałam mu, że jest niepoprawnym matematykiem. Mam ich tyle 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚A teraz policzcie 😂 Dosyć niski jest estradiol jak na taką ilość, więc może być tylko połowa dojrzała. Jajca mnie bolą jak ch*j . Żeby znowu nie była kaszana, że jest ich dużo, a jakość do bani. Za te wszystkie dziewczyny, które trzymały za mnie kciuki, dziękuję 😘
Jak ktoś doliczył 23 jajka, to dobrze😁
Pięknie ❤️. Będzie z tego duuuuzo dzieciów 😊

Dziewczyny ja już po wizycie. Podobno jest dobrze, pani dr zadowolona więc ja też 😁. Na jednym jajniku 9 a na drugim 13 w 8ds. Estradiol 1463 PG/ml.
Punkcja najwcześniej w sobotę ale bardziej prawdopodobne, że w poniedziałek, bo nie chcemy się spieszyć żeby ładnie dojrzały.
Oby dalej szło tak ładnie 🙏🙏🙏

Dziewczyny ja już po wizycie. Podobno jest dobrze, pani dr zadowolona więc ja też [emoji16]. Na jednym jajniku 9 a na drugim 13 w 8ds. Estradiol 1463 PG/ml.
Punkcja najwcześniej w sobotę ale bardziej prawdopodobne, że w poniedziałek, bo nie chcemy się spieszyć żeby ładnie dojrzały.
Oby dalej szło tak ładnie [emoji120][emoji120][emoji120]
Dużo Tych pęcherzyków masz![emoji123] Ważne, że doktor Cię Uspokoiła.
Niech to będzie Twoja ostatnia stymulacja![emoji120][emoji110] Kiedy masz kolejny podgląd?

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie. Podobno jest dobrze, pani dr zadowolona więc ja też 😁. Na jednym jajniku 9 a na drugim 13 w 8ds. Estradiol 1463 PG/ml.
Oby dalej szło tak ładnie 🙏🙏🙏
Z całego serca Ci tego życzę ❤️Oby to był Twój ostatni raz z szczęśliwym zakończeniem ❤️✊✊✊

Do góry