reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja też czekam jak na swoją [emoji3590]. @Evela.6 ja mam zamiar ci gratulować i nic innego nie wchodzi w grę [emoji12]
[emoji3590]

Wiesz jaki ja mam mix myśli w głowie zapewne [emoji85] No ale muszę to jakoś przeczejac. I ja też chcę żebyś mi mogła nareszcie gratulować! Chce iść w Twoje ślady Fredka i nareszcie zaciunżyć[emoji6][emoji8]

reklama
Kochane moje 😘 dziekuje za wszystkie komentarze odnosnie accofilu. Ja jednak jakas psychiczna jestem 🙈 zadzwoniłam do swojej kliniki i okazalo sie, ze Syd.or bedzie w czw. Zapisaly, ze chce telefonicznie z nim porozmawiac o dawce. Maja go zapytac czy mozemy sie zdzwonić. Mowily, ze nie powinien odmawic, wiec zebym czekala cierpliwie. Prosze trzymajcie kciuki, zeby sie odezwal ✊✊✊

3 poszły do zamrożenia. 4ba, 3bb i 3bb i wydaje mi się, że to są słabe zarodki..
Do zapłodnienia poszło 6 komórek i wszystkie ładnie się rozwijały do 3 doby.. Stadium blastocysty osiągnęły z tych zarodków 4, jedna bardzo dobra jakość, dwie dobro-srednie i jedna slabsza wczesna blastocysta. Ale to morfologia tylko bo każda z nich ma szansę dać ciążę

3 poszły do zamrożenia. 4ba, 3bb i 3bb i wydaje mi się, że to są słabe zarodki..
Napisałaś zapłodnienia dlatego się do tego odniosłam ;) 3BB to nie są wcale słabe zarodki, nie są poprostu top quality ale są całkiem dobre morfologicznie, tym bardziej że z 5tej doby. Ten 2CC z 6doby faktycznie jest słaby. 4BA to już bardzo dobra klasa...kto Ci powiedział że zła??

Dziewczynki jestem już po. No mój lekarz jest niemożliwy, znowu rąbnął się w obliczeniach jajek 🙈🙈🙈. Powiedziałam mu, że jest niepoprawnym matematykiem. Mam ich tyle 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚A teraz policzcie 😂 Dosyć niski jest estradiol jak na taką ilość, więc może być tylko połowa dojrzała. Jajca mnie bolą jak ch*j . Żeby znowu nie była kaszana, że jest ich dużo, a jakość do bani. Za te wszystkie dziewczyny, które trzymały za mnie kciuki, dziękuję 😘
Jak ktoś doliczył 23 jajka, to dobrze😁

To jakie miałaś endo i w którym dniu cyklu? Nawet nie wiedziałam że tak może się zdarzyć... Mimo leków nie uroslo?
Ja byłam na naturalnym cyklu więc kontrolowaliśmy owulacje i endometrium i było ładne 11mm Po pęknięciu pęcherzyka endo siadło do 8 mm. Dostałam leki ale 4 dni później w dniu transferu nadal było 8 mm i to "nie w całej macicy" więc odwołali mi transfer bo kiepskie endo i szkoda zarodka. W przyszłym cyklu już nie czekamy na naturalna owulacje tylko jadę na sztucznym. Mam nadzieje ze znowu nie klapnie mi to endo i będzie ładne bo się załamie :(

Dziewczynki jestem już po. No mój lekarz jest niemożliwy, znowu rąbnął się w obliczeniach jajek [emoji85][emoji85][emoji85]. Powiedziałam mu, że jest niepoprawnym matematykiem. Mam ich tyle [emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639]A teraz policzcie [emoji23] Dosyć niski jest estradiol jak na taką ilość, więc może być tylko połowa dojrzała. Jajca mnie bolą jak ch*j . Żeby znowu nie była kaszana, że jest ich dużo, a jakość do bani. Za te wszystkie dziewczyny, które trzymały za mnie kciuki, dziękuję [emoji8]
Jak ktoś doliczył 23 jajka, to dobrze[emoji16]
Piękny wynik [emoji123][emoji123]

Teraz odpoczywaj bo te jajniki mogą jeszcze po boleć. Pij dużo wody i jedz dużo białka. Będzie pięknie [emoji3590]

Ja tu chciałam Ci wytłaczanki na 10 dać a tu jedna ale prawie 30stka [emoji1787] dbaj o siebie [emoji3590]
Dziewczynki jestem już po. No mój lekarz jest niemożliwy, znowu rąbnął się w obliczeniach jajek [emoji85][emoji85][emoji85]. Powiedziałam mu, że jest niepoprawnym matematykiem. Mam ich tyle [emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1639]A teraz policzcie [emoji23] Dosyć niski jest estradiol jak na taką ilość, więc może być tylko połowa dojrzała. Jajca mnie bolą jak ch*j . Żeby znowu nie była kaszana, że jest ich dużo, a jakość do bani. Za te wszystkie dziewczyny, które trzymały za mnie kciuki, dziękuję [emoji8]
Jak ktoś doliczył 23 jajka, to dobrze[emoji16]

Faktycznie napisałam zapłodnienia zamiast zamrożenia. Chodziło o mrożenie. Sama tak pomyślałam, bo jak czytam to raczej pisze ze najlepiej 5aa a ja mam 3bb. No ale jestem już po wizycie i powiedziała że jest super. Endo mam 10mm, jeden zarodek jest super, a 2 bardzo dobre. Jeżeli progesteron będzie ok to transfer w poniedzielek [emoji123]
Napisałaś zapłodnienia dlatego się do tego odniosłam ;) 3BB to nie są wcale słabe zarodki, nie są poprostu top quality ale są całkiem dobre morfologicznie, tym bardziej że z 5tej doby. Ten 2CC z 6doby faktycznie jest słaby. 4BA to już bardzo dobra klasa...kto Ci powiedział że zła??

reklama
Dziewczynki jestem już po. No mój lekarz jest niemożliwy, znowu rąbnął się w obliczeniach jajek 🙈🙈🙈. Powiedziałam mu, że jest niepoprawnym matematykiem. Mam ich tyle 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚A teraz policzcie 😂 Dosyć niski jest estradiol jak na taką ilość, więc może być tylko połowa dojrzała. Jajca mnie bolą jak ch*j . Żeby znowu nie była kaszana, że jest ich dużo, a jakość do bani. Za te wszystkie dziewczyny, które trzymały za mnie kciuki, dziękuję 😘
Jak ktoś doliczył 23 jajka, to dobrze😁
Wow, normalnie zaszalałaś, a niby miało być tak malutko 😂😂😂
To teraz trzymam mocno ✊✊✊ żeby jak najwięcej było dojrzałych i żeby się pięknie zapłodniły. Kiedy ci powiedzą ile było dojrzałych?
A teraz duuużo odpoczywaj 😘💪

Do góry