Vinszka
Fanka BB :)
Aaaa cudownieMam już wynik [emoji16][emoji16] Beta rośnie dziś 217 na razie się cieszę umiarkowanie bo jestem po pustym jaju płodowym ale staram się myśleć pozytywnie [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa cudownieMam już wynik [emoji16][emoji16] Beta rośnie dziś 217 na razie się cieszę umiarkowanie bo jestem po pustym jaju płodowym ale staram się myśleć pozytywnie [emoji16]
Maskaracja właśnie obawiam się co to będzie bo u Nas nasienie też słabeU mnie np.wszystkie zapłodnione komórki pociągnęły do 3 doby i miałam 11 zarodków . Rokowało to naprawdę dobrze, niestety zarodki w 5 dobie ,a większość w 6, zaczęły się degenerować i zostały 4. U Ciebie z racji młodego wieku może być dużo lepszy końcowy wynik. U mnie jeszcze doszło nie najlepsze nasienie męża
No tak to właśnie jest zawsze coś tam trzeba doliczyć i finalnie wychodzi dużoDziękuję za kciuki
No z badaniem zarodkow to oczywiste że będzie więcej. Ja też jeszcze do tych 23100 muszę doliczyć 4000 za transfer i koszt badania zarodków. Także jeśli byłoby co badać to pewnie będzie grubo ponad 30 000 zł
Trzymam dalejMam już wynik [emoji16][emoji16] Beta rośnie dziś 217 na razie się cieszę umiarkowanie bo jestem po pustym jaju płodowym ale staram się myśleć pozytywnie [emoji16]
A powiedz jaki jest powod badania zarodków i ile masz lat? Bo im młodsza tym teoretycznie powinno być więcej zdrowych zarodków.Maskaracja właśnie obawiam się co to będzie bo u Nas nasienie też słabe
Zaczynam rozkminiać jaki wynik będzie zadowalający a przy jakim rozkminiać kolejną stymulację? Chcemy więcej niż jedno dziecko. Podpowiecie? Poradzicie? Pewnie na poniedziałkowej wizycie już będę musiała coś wiedzieć buuu
No tak to właśnie jest zawsze coś tam trzeba doliczyć i finalnie wychodzi dużo
Gdyby nie szkoła rodzenia to bym nawet nie wiedziała gdzie jest przód pieluchy a gdzie tył fajna sprawa. Mój trochę przysypiał na zajęciach, ale też się dużo dowiedział.Ja nie mam żadnego instynktu i wątpię żeby mnie później nagle olsnilo . Całe życie byłam antydzieciowa i w ogóle ich nie ogarniam. To np mi, tak szkoła byłaby bardzo przydatna. Pewnie wiele dziewczyn wie jak trzymać dziecko czy wykąpać. No ja takiej wiedzy tajnej nie posiadam i byłabym wdzięczna za rady. U mnie na zadupiu nie wiem czy coś znajdę . Najwyzej będę się uczyć z YouTube
Ompieknie. A wcześniej mialas zawsze takie ładne endo?11 dc 12mm,cykl sztuczny
Wiesz co, najpierw musisz znać liczbę blastocyst, podejrzewam, że z racji młodego wieku ponad połowa będzie zdrowa. Teraz pytanie do Ciebie, ile chcesz mieć zdrowych zarodków?Maskaracja właśnie obawiam się co to będzie bo u Nas nasienie też słabe
Zaczynam rozkminiać jaki wynik będzie zadowalający a przy jakim rozkminiać kolejną stymulację? Chcemy więcej niż jedno dziecko. Podpowiecie? Poradzicie? Pewnie na poniedziałkowej wizycie już będę musiała coś wiedzieć buuu
No tak to właśnie jest zawsze coś tam trzeba doliczyć i finalnie wychodzi dużo
Tak ,za 1 razem tez takie ok 13 mmOmpieknie. A wcześniej mialas zawsze takie ładne endo?
Czyli stymulacja nie miała na to wpływu …Tak ,za 1 razem tez takie ok 13 mm
Bardzo dziękuję, dobrze wiedzieć że to jednak działa. Czyli znowu mam dużo do przemyślenia
Tego nie wiemCzyli stymulacja nie miała na to wpływu …