reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A fragmentacja też była u was kiepska? Bo u nas prawie połowa.
No a co za suple bierze Twój facet jeśli mogę spytać? U was przepisał lekarz czy sami? No i ruch był duży od samego początku u Was, nieźle 👍
Sama dobrałam leki, wzięłam tabletki fertilman i jeszcze jakieś dla facetów nie pamiętam nazwy, popatrzylam na skład i kupowałam z osobna witaminy ale w większych dawkach, tak dwukrotnie, a nawet 3 krotnie, do tego pije olej lniany. Fragmentacji teraz nie robiliśmy, tylko 10 miesięcy temu i była ok, dosyć niska, teraz podejrzewam, po tych antyoksydantach będzie na pewno w porządku, poniżej 10% Mój mąż jak zrobił pierwszy raz to badanie, to nie prowadził się dobrze, to był koniec sierpnia i on praktycznie przez całe lato dosyć często pijał sobie piwko, no i jadł trochę niezdrowo, a jego fragmentacja wyniosła wówczas 12%, a po wykluczeniu alkoholu i smażonych, czy niezdrowych produktów, włączeniu antyoksydantów spadła do 6%. Podejrzewam, że teraz też będzie około tyłu. Także nie h mąż zrobi badanie po kilku miesiącach i zobaczycie. Trzymam kciuki za poprawę ✊

Witajcie dziewczyny,dziękuję za trzymanie kciuków za wizytę.Endo ładne 12mm, w sobotę zabieram kropusia ze sobą.Kazał lekarz dziś zrobić progesteron ,wynik słaby bo 0,05 ,jestem na estrofemie,od jutra zastrzyki prolutex i urtogestan.Do soboty pewnie wzrośnie progesteron,ale juz się martwie,że bedzie niski,lekarz już nie kazał robic progesteronu w dniu transferu.

Witajcie dziewczyny,dziękuję za trzymanie kciuków za wizytę.Endo ładne 12mm, w sobotę zabieram kropusia ze sobą.Kazał lekarz dziś zrobić progesteron ,wynik słaby bo 0,05 ,jestem na estrofemie,od jutra zastrzyki prolutex i urtogestan.Do soboty pewnie wzrośnie progesteron,ale juz się martwie,że bedzie niski,lekarz już nie kazał robic progesteronu w dniu transferu.
Jak byłaś na estrogenów to wynik progesteronu bardzo prawidłowy Od jutra zacznie rosnąć jak leki zaczniesz przyjmować Jak cię to uspokój to możesz zrobić przed transferem i jak będzie nie wystarczający to poprosisz lekarza o dołożenie ale raczej nie będzie takiej potrzeby bo prolutex ładnie podnosi poziom [emoji16][emoji16] Już zaczynam trzymać kciuki za Twojego kropka i udany transfer [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny czy Was też po transferze, w którym beta rosła, bolał brzuch tak okresowo bo mnie od wczoraj bardzo męczy nawet nospa nie pomaga [emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064]

Jak byłaś na estrogenów to wynik progesteronu bardzo prawidłowy Od jutra zacznie rosnąć jak leki zaczniesz przyjmować Jak cię to uspokój to możesz zrobić przed transferem i jak będzie nie wystarczający to poprosisz lekarza o dołożenie ale raczej nie będzie takiej potrzeby bo prolutex ładnie podnosi poziom [emoji16][emoji16] Już zaczynam trzymać kciuki za Twojego kropka i udany transfer [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Dziękuję ,masz rację,wierzę w tego mojego kropeczka 3 dniowego ,ponoć jest bardzo ładny,tak mi dziś powiedziała embriolog.☺🥰😍

reklama
@Madlene83 ja już po swojej dawce 😉 Sama sobie robię zastrzyki ale mąż musi patrzeć. Wczoraj zrobiłam bez niego i tak dziwnie mi było, więc żeby nie było, że sama z tym wszystkim jestem to musi mnie wspierać patrzeniem 😂😂😂
Chyba wredna jestem troszkę 🤪

Do góry