reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny,dziękuję za trzymanie kciuków za wizytę.Endo ładne 12mm, w sobotę zabieram kropusia ze sobą.Kazał lekarz dziś zrobić progesteron ,wynik słaby bo 0,05 ,jestem na estrofemie,od jutra zastrzyki prolutex i urtogestan.Do soboty pewnie wzrośnie progesteron,ale juz się martwie,że bedzie niski,lekarz już nie kazał robic progesteronu w dniu transferu.
Jutro włączysz progesteron i do transferu będzie super. Masz 3 dniowy zarodek?
Trzymam kciuki [emoji8]

reklama
@Madlene83 ja już po swojej dawce 😉 Sama sobie robię zastrzyki ale mąż musi patrzeć. Wczoraj zrobiłam bez niego i tak dziwnie mi było, więc żeby nie było, że sama z tym wszystkim jestem to musi mnie wspierać patrzeniem 😂😂😂
Chyba wredna jestem troszkę 🤪
Dobre, dobre. No to mój mąż też ma udział w moim narkotyzowaniu się 😁on mi podaje zastrzyki, ja trzymam fałdę tłuszczyku na brzuchu, a on dziabie mnie igłą🙈 no bo wiesz, jak ja lubię igły 🤪 sprawdzam, która najcieńsza i lek Ovaleap wygrywa 💪

Dobre, dobre. No to mój mąż też ma udział w moim narkotyzowaniu się 😁on mi podaje zastrzyki, ja trzymam fałdę tłuszczyku na brzuchu, a on dziabie mnie igłą🙈 no bo wiesz, jak ja lubię igły 🤪 sprawdzam, która najcieńsza i lek Ovaleap wygrywa 💪
Ja mojemu nie ufam więc dziabie się sama. On ma patrzeć i co najważniejsze dmuchać 😂😂😂
Tak, ovaleap jest mega, mój nr jeden. Na drugim miejscu gonal F w penie a menopur niestety przegrywa z kretesem 😉 Ale oby tylko działał to wybaczę wszelkie niedogodności

Ja mojemu nie ufam więc dziabie się sama. On ma patrzeć i co najważniejsze dmuchać 😂😂😂
Tak, ovaleap jest mega, mój nr jeden. Na drugim miejscu gonal F w penie a menopur niestety przegrywa z kretesem 😉 Ale oby tylko działał to wybaczę wszelkie niedogodności
A mój jakby mnie miał dziabnąć,to prędzej by zemdlał,jest taki wrażliwy,więc sama jestem na polu boju,choć jeszcze nie dawno sama bałam się igieł.Jednak przezwyciężyłam strach,musiałam,hi hi:)

reklama
Do góry