eij
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro dziewczyny ale komórki się nie rozwijały czy stymulacje dały mało jajeczek?Superrr od początku czułam, że będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykro dziewczyny ale komórki się nie rozwijały czy stymulacje dały mało jajeczek?Superrr od początku czułam, że będzie dobrze
Oj no to faktycznie... Jakoś się to wszystko poukłada, każda z nas jest zdeterminowana i dąży ślamazarnie do celu mimo ciągłych porażek. Trzymam kciuki za CiebieU mnie jeszcze gorzej, bo z 4 procedur tylko 2 zarodki. Lipa na maxa
A ja za twoją krechę na teścieOj no to faktycznie... Jakoś się to wszystko poukłada, każda z nas jest zdeterminowana i dąży ślamazarnie do celu mimo ciągłych porażek. Trzymam kciuki za Ciebie
To do mnie pytanie?Strasznie mi przykro dziewczyny ale komórki się nie rozwijały czy stymulacje dały mało jajeczek?
U mnie dużo jajeczek ale zarodki się nie rozwijały. Lekarze mówią, że mam bardzo słabe komórki czyli marne szanseStrasznie mi przykro dziewczyny ale komórki się nie rozwijały czy stymulacje dały mało jajeczek?
kuźwa, no przecież oczywiście że nie nie na ten post chciałam odpowiedzieć, wybaczTo do mnie pytanie?
kurcze.... A myślałaś o dawczyni komórek?U mnie dużo jajeczek ale zarodki się nie rozwijały. Lekarze mówią, że mam bardzo słabe komórki czyli marne szanse
Hehe, spokokuźwa, no przecież oczywiście że nie nie na ten post chciałam odpowiedzieć, wybacz
Myślałam... ciagle myślę. Niedługo podchodzę do ostatniej stymulacji. Jeśli się nie uda a będę miała jeszcze siły to zaadoptuje zarodkakurcze.... A myślałaś o dawczyni komórek?
Trzymam kciuki żeby ta stymulacja była udanaMyślałam... ciagle myślę. Niedługo podchodzę do ostatniej stymulacji. Jeśli się nie uda a będę miała jeszcze siły to zaadoptuje zarodka