reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, ja dziś miałam prenatalne. Nawet przez te nerwy forum nie mogłam czytać bo taka zesrana byłam. Ale pomimo moich obaw, jest wszystko w porządku ❤️. Lekarz zapewnia że jest bardzo dobrze. Tylko na wyniki krwi mam czekać aż 10 dni 😱.
No i kuwa chyba chlopaczysko będzie 🤦🥴❤️❤️. Mówię o męża, że albo on chowa albo okno życia 😂. Trochę ze mnie ciśnienie zeszło i dziś powiedziałam już drugiej osobie o ciąży 😜. Szaleństwo😜
A pamiętasz, jak zapytałam co jeśli będzie ptaszek??? Ciekawe, może wykrakałam 🤣🤣🤣
Coś czułam w kościach, że będzie mały Placek 😁 Jakby coś, to mogę przygarnąć 😉
Ps. Czyli co, będzie Marianek?

reklama
A pamiętasz, jak zapytałam co jeśli będzie ptaszek??? Ciekawe, może wykrakałam 🤣🤣🤣
Coś czułam w kościach, że będzie mały Placek 😁 Jakby coś, to mogę przygarnąć 😉
Nie ma 😜. Już mąż go sobie zaklepał😜. To ciągle jest mega dziwne że się udało 🤔. No nigdy bym tego o sobie nie pomyślała. W innych się wierzy a w siebie nie 🥴

[emoji3590]
Dziewczyny, ja dziś miałam prenatalne. Nawet przez te nerwy forum nie mogłam czytać bo taka zesrana byłam. Ale pomimo moich obaw, jest wszystko w porządku [emoji3590]. Lekarz zapewnia że jest bardzo dobrze. Tylko na wyniki krwi mam czekać aż 10 dni [emoji33].
No i kuwa chyba chlopaczysko będzie [emoji1751][emoji3061][emoji3590][emoji3590]. Mówię o męża, że albo on chowa albo okno życia [emoji23]. Trochę ze mnie ciśnienie zeszło i dziś powiedziałam już drugiej osobie o ciąży [emoji12]. Szaleństwo[emoji12]

Dziewczyny, ja dziś miałam prenatalne. Nawet przez te nerwy forum nie mogłam czytać bo taka zesrana byłam. Ale pomimo moich obaw, jest wszystko w porządku ❤️. Lekarz zapewnia że jest bardzo dobrze. Tylko na wyniki krwi mam czekać aż 10 dni 😱.
No i kuwa chyba chlopaczysko będzie 🤦🥴❤️❤️. Mówię o męża, że albo on chowa albo okno życia 😂. Trochę ze mnie ciśnienie zeszło i dziś powiedziałam już drugiej osobie o ciąży 😜. Szaleństwo😜
Superrr 👌od początku czułam, że będzie dobrze 💪💪💪

reklama
Do góry