Olusja1987
Fanka BB :)
Jutro lecę na betę, nie czekam do czwartku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro lecę na betę, nie czekam do czwartku.
Widać bladziutka kreskę [emoji16][emoji16][emoji16] Ile zarodków miałaś transferowanych?Dziewczyny wiem, że nie uznacie tego za zbyt normalne, ale zrobiłam dzisiaj test sikany, on chyba nawet nie powinien nic wykazać, bo dziś jest 5 dpt, ale dostrzegam tam cień cienia. Czy Wy też coś tam widzicie czy ja juz kompletnie głupieje?
Miałam transferowane dwie blastocysty 1x3AA i 1X3BB + Embrioglue.Widać bladziutka kreskę [emoji16][emoji16][emoji16] Ile zarodków miałaś transferowanych?
To albo dwie z Tobą zostały albo jakiś jeden bardzo szybki [emoji16][emoji16] Super [emoji16][emoji16]Miałam transferowane dwie blastocysty 1x3AA i 1X3BB + Embrioglue.
No i poszlam do sklepu . Kupilam z 5 kg papryki i cukinii i wlasnie robie leczoKrem z cukini już na obiad zrobiłam z grzankami czosnkowym [emoji16][emoji16] I ogórki konserwowe będę robić tylko niech zmywarka skończy myć słoiki [emoji23][emoji23] Nie mam pomysłu tylko na fasolkę szparagową a nazrywałam dość sporo ... Leczo pyszna sprawa zwłaszcza zimą [emoji39][emoji39][emoji39]
Zarodki z 3 z przodu są świetne, to mocarze jak zarodki 4,5 i 6, miałam dwa 3AB i 3 AB podane osobno i oba zagnieździły się, a jeden dosyć szybko i zaczął się ryć po 20 godzinach od transferu bo czułam takie kłucia, że zgięta chodziłam przez parę minutMiałam transferowane dwie blastocysty 1x3AA i 1X3BB + Embrioglue.
Ja raczej bezobjawowa, w sobotę miałam tylko chwilowe takie ciągnięcie aż do pachwin, ale niewiem czy to miało związek. Takie to było kłujaco-piekące. Ale na jajnik chyba za nisko.Zarodki z 3 z przodu są świetne, to mocarze jak zarodki 4,5 i 6, miałam dwa 3AB i 3 AB podane osobno i oba zagnieździły się, a jeden dosyć szybko i zaczął się ryć po 20 godzinach od transferu bo czułam takie kłucia, że zgięta chodziłam przez parę minut
Ja widzę i też miałam cos podobnego w 5 dpt blastkiDziewczyny wiem, że nie uznacie tego za zbyt normalne, ale zrobiłam dzisiaj test sikany, on chyba nawet nie powinien nic wykazać, bo dziś jest 5 dpt, ale dostrzegam tam cień cienia. Czy Wy też coś tam widzicie czy ja juz kompletnie głupieje?