reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przynajmniej nie będziesz miała czasu myśleć o efektach stymulacji 😜ja przy pierwszej stymulacji przemeczalam się trochę , wymyśliłam sobie porządki w domu, no i chodziłam na długie spacery z psem ale do czasu bo już 10 dnia siadłam na dupie tak mnie bolały jajniki 😒teraz nie planuje żadnych cięższych prac w domu i siedzę na 4 literach bo mam urlop jeszcze tydzień😁
No ja za bardzo się z wyjazdu nie cieszę. Powinnam tam się dobrze bawić a będę musiała na siebie uważać. Zabronił mi tańczyć, skakać itp itd więc będzie wyglądało jakbym zamulała 🤦‍♀️ Zamulona świadkowa 🤷‍♀️

A ja dziś byłam z wynikami u lekarza i chciałam potwierdzić płeć to powiedział lekarz że dzidzia na tej płci leży 🤣 a wizyta dopiero za miesiąc... No ale proga mam brać 300mg jeszcze ten miesiąc i nie odstawić bo powiedział, że to ryzykowne po iv... Więc nie odstawiam do zera 🤐 posiłkował się moimi wynikami... Nie wiem czy to dobrze czy źle.... Ehh. Kogo słuchać to ja nie wiem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Może następnym razem.(oby nie było następnego [emoji120])

Teraz już i tak jestem a Estrofemie wiec musi być na sztucznym.
Nie chcesz sprobowac na cyklu naturalnym? ja sobie tak mysle ze skoro zachodzilas w ciaze naturalnie to moze trzeba zaufac cialu? ja dlatego sie zdecydowalam wlasnie na naturalny, ale to tylko moja taka teoria.

reklama
Do góry