reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jaki powinien być progesteron? Transfer miałam na cyklu naturalnym, dwa zarodki 3dniowe.
10dpt - Hcg 75,05, prog 22,1
12dpt- Hcg 215, prog 24,8
14dpt- Hcg 515, prog 20,5
Progesteron masz w normie 😀 z tego co wiem to lubi też skakać trochę, ja miałam tydzień temu 38 a dziś 16. I lekarz mówi że też jest ok aczkolwiek zwiększył mi dawkę luteiny.

reklama
W pracy nie. Ale w domu miałam teraz takie generalne porządki i się trochę chyba za bardzo obciążyłam. A w weekend jest wyjazd który organizuję bo jest to wyjazd panieńsko kawalerski gdzie jestem świadkową. Najgorsze że musze porobić zakupy, ozdobić wszystko itp itd a jeszcze to wyjazd 6 h od mojego miejsca zamieszkania. Wszystko się źle złożyło ale kto mógł przewidzieć 🤷‍♀️ Wyjazd jest od soboty do poniedzialku a ja w niedziele w nocy musze wracac bo lekarz powiedzial ze jak nie bedzie w pon pobrania komorek to bedzie kontrola usg wiec tak czy tak musze byc juz w domu.
Przynajmniej nie będziesz miała czasu myśleć o efektach stymulacji 😜ja przy pierwszej stymulacji przemeczalam się trochę , wymyśliłam sobie porządki w domu, no i chodziłam na długie spacery z psem ale do czasu bo już 10 dnia siadłam na dupie tak mnie bolały jajniki 😒teraz nie planuje żadnych cięższych prac w domu i siedzę na 4 literach bo mam urlop jeszcze tydzień😁

Dziewczyny czy któraś z Was miała podczas stymulacji krwawienie? Wzięłam do tej pory 3 dawki po 300 jednostek Menopuru i dziś w dzień miałam zawroty głowy a przed chwilą poleciała krew.
Ja nie miałam krwawienia. Najlepiej skonsultuj z lekarzem bo to może być nic groźnego a zawsze warto mieć spokojną głowę niż sobie coś wmawiać.

Dziewczynki troszkę z innej beczki coś mnie chyba ugryzło pod kolanem i mam taki plac czerwony mam nadzieję że to nie kleszcz ani mnie to nie boli ani nie swędzi ale spore te koło czerwone . Pije wapno i smaruje entilem na ukąszenia . Dzwoniłam do przychodni ale rodzinny ma dopiero jutro miejsce [emoji134]ale z drugiej strony boje się żeby nie wje..B..ał mi antybiotyku bo boje się że mi transfer przełożą [emoji17]co myślicie ,?
Jeżeli dostaniesz antybiotyk to na pewno przełożą na kolejny cykl transfer ale może samo przejdzie po wapnie i maści [emoji1745][emoji1745]

reklama
To znowu ja.... (siedzę na urlopie wiec mam dużo czasu żeby zadawać Wam po 1000 pytań :D ) czy to normalne że na cyklu sztucznym bez punkcji jajniki ,,ciągną"..

Do góry