Nie chcesz sprobowac na cyklu naturalnym? ja sobie tak mysle ze skoro zachodzilas w ciaze naturalnie to moze trzeba zaufac cialu? ja dlatego sie zdecydowalam wlasnie na naturalny, ale to tylko moja taka teoria.Jeszcze nie znam konkretnej daty ale napewno jakoś w przyszłym tyg.
Ja też nie pytałam ale jak na mnie wyjątkowo powolnie to endo rośnie tym razem i aż doktor się zdziwiła. Dostałam znów Viagre dopochwowo żeby je trochę rozruszać.
reklama
Gonzi
Fanka BB :)
Nieustannie trzymam kciuki za Ciebie! Dobrze że startujesz odpisali mi z kliniki że tak może się dziać niestety i żebym odpoczywała. A ja mam najgorszy tydzień ever przed sobąNawet nie wiedziałam, ale dla świętego spokoju napisz do nich. Ja dziś zaczynam, małpiszon przeszedł w terminie ale w sobotę wieczorem i nie liczyłam już tego dnia więc startuje z opóźnieniem, ale czekaj dogonię Cię
Ale chyba ciężko fizycznie nie pracujesz?Nieustannie trzymam kciuki za Ciebie! Dobrze że startujesz odpisali mi z kliniki że tak może się dziać niestety i żebym odpoczywała. A ja mam najgorszy tydzień ever przed sobą
Magdusia88
Wg mnie nie.Beta < 1,2
Zawsze miałam wynik < 0,1 Czy jest szansa że beta ruszyła a potem spadła? Że była implantacja?
Beta poniżej 1,2 to też zero do max 1.1, po prostu poniżej 1,2 nie oznaczają bety.
EDIT
Doczytałam że sprawdziłas maszynę.
Ostatnia edycja:
I co pomogły Ci ten test eraDużo dziewczyn miało. Ja jestem jedną z nich.
I jakie depesze zalecenia miałaśJa miałam, u mnie wyszło przesunięte okno implantacyjne. Niestety podanie przevadanego zarodka wg tego okna nic nie pomogło i do implantacji nawet nie doszło [emoji2368]
Megana_89
Jak duże koło czerwone to meszka.. steryd miejscowo i pomożeDziewczynki troszkę z innej beczki coś mnie chyba ugryzło pod kolanem i mam taki plac czerwony mam nadzieję że to nie kleszcz ani mnie to nie boli ani nie swędzi ale spore te koło czerwone . Pije wapno i smaruje entilem na ukąszenia . Dzwoniłam do przychodni ale rodzinny ma dopiero jutro miejsce [emoji134]ale z drugiej strony boje się żeby nie wje..B..ał mi antybiotyku bo boje się że mi transfer przełożą [emoji17]co myślicie ,?
Gonzi
W pracy nie. Ale w domu miałam teraz takie generalne porządki i się trochę chyba za bardzo obciążyłam. A w weekend jest wyjazd który organizuję bo jest to wyjazd panieńsko kawalerski gdzie jestem świadkową. Najgorsze że musze porobić zakupy, ozdobić wszystko itp itd a jeszcze to wyjazd 6 h od mojego miejsca zamieszkania. Wszystko się źle złożyło ale kto mógł przewidzieć Wyjazd jest od soboty do poniedzialku a ja w niedziele w nocy musze wracac bo lekarz powiedzial ze jak nie bedzie w pon pobrania komorek to bedzie kontrola usg wiec tak czy tak musze byc juz w domu.Ale chyba ciężko fizycznie nie pracujesz?
eij
Pieknie. GratulacjeA u mnie cioteczki beta frunie do góry, że szok. Dzisiejszy wynik to 650 czyli wzrost o 196% i progesteron 75.
Moje cudeńko ma tę moc
reklama
Kachar
Nie chcesz się nam pochwalić?
Załączniki
Podziel się: