reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Molla kochana jest dobrze, przecież sama mówiłaś, że zawsze miałaś późną implantację i na pewno tak było tym razem. Być może został jeden maluszek i dlatego beta nie jest aż tak duża jak byś chciała. Ja tam wierzę, że jest maluszek w brzusiu i ma się dobrze.
Molla ja biegunkę miałam przez pierwszy trymestr i to prawdopodobnie od leków.

reklama
Dzięki dziewczyny za podtrzymanie na duchu. I tak jutro zawijam na betę, bo psychika mi siądzie. Boję się bo sutty mam jasne, coraz jaśniejsze każdego dnia, pochwa normalna, wręcz coraz niżej szyjka jak przed okresem i ta betka troszkę niska. No cóż jutro wstępnie będę wiedziała w którą stronę idzie

Witajcie kobietki
Mam nadzieję że święta przebiegły miło i w cudnej rodzinnej atmosferze a te dodatkowe kilogramy zrzucimy wszystkie na ciążowe ;)
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze solenizantki, oby bety były wysokie, pęcherzyki dorodne a transferki udane
Wszystkim cudownego dnia i wszystkiego dobrego

Ja przez ostatnie dni nie miałam możliwości zaglądania na bierząco do was przez remont mieszkania, wymyśliłam sobie że chce mieć ładnie na święta no i odbiło się mi to.. do nocy sprzątałam ale dałam rade przed świętami ogarnąć choć mięśnie bolą do dziś ;)
w niedzielę tuż po śniadanku miałam wizytę z usg .. pęcherzyk rośnie a endo 7mm, dziś kolejne podglądanko i ustalenie terminu transferu...boże jak ten czas leci dopiero co odebrałam wyniki bety a już na dniach kolejny transfer.. mam nadzieję ze ostatni!!!!
miłego słonecznego dnia i ... nadejścia wiosny!!!

molla kochana betka jest pozytywna a to oznacza tylko jedno ;) oczywiście powtórz jutro i kolejnego dnia żeby utwierdzać się w tym ze jestes w ciązy i w końcu sie udało
yplocka bardzo mi przykro,życzę ci dużo siły

Witam laski bardzo dziekuje za życzenia urodzinowe:)
Laseczki trzymam kciuki za betki
ikasiu za transfer&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja pewnie na dniach zostane ciocia bo moja siostra juz na ost nogach

my bylismy wczoraj u babci na 85 urodzinach mojego emka tez wujek i szwagier spili ale mialam z niego nere bo mu sie na pieszczoty zebralo jak do domu wrocilismy mowie Wam myslalam ze sie posikam
na dodatek zaczel gadac jaka on ma wspaniala zone i chrzesniaczke ze jest z niej dumny normalnie asiorka jak cos ma 3lata gada jak katarynka chodzila w kolo stolu wszyscy musieli sie przezegnac i pocalowac jej rózaniec a teksty to ma jak nie wiem osikac sie idzie

Molla :-) tak się cieszę! betka jest dwucyfrowa i na pewno będzie rosła!!! &&&&&&&

yplocka bardzo, bardzo mi przykro :-( życzę Ci dużo siły do następnej rundy! tym razem się nie udało, ale kolejny raz na pewno będzie szczęśliwy!!!

Molla będzie dobrze, mocno trzymam kciuki żeby betka ładnie rosła:tak:
yplocka bardzo mi przykro:-:)-:)-( trzymaj się tam jakoś i zbiraj siły do kolejnej walki w końcu musi się udać!! tulam mocno....

Molla, gratuluje. Beta jest pozytywna a to najwazniejsze. Nie zamartwiaj sie,na pewno ladnie przyrosnie.

Yplocka, tule Cie mocno. Przykro,ze sie tym razem nie udalo ale nie trac nadziei i wiary. Trzymam kciuki za kolejne, tym razem udane podejscie.

Molla kochana masz dwucyfrową betę i tak myślę i myślę co to może oznaczać????......:-p Może Ty kochana w ciąży jesteś:szok: ??? :-p Wiem ...chciałabyś, aby była wyższa, ale ważniejsze jest to jak już wspominały dziewczyny, aby rosła, a ja wierzę za Ciebie ,że będzie :-) Leć jutro na powtórkę, a ja już trzymam zaciśnięte &&&& na maxa:tak:

reklama
Molla - jutro betka będzie jeszcze wyższa, inaczej być nie może. Nie zamartwiaj się, trzymaj się.

TeQuila - mieszkanko urządzone i przygotowane na dzieciaczka. Teraz musi się udać, nie ma innej opcji. Już trzymam kciuki :tak:

Do góry