reklama
Czesc Kobietki,
Pierwszy dzien po swietach widze,ze jest pelen wrazen
Mayyka,Gerbera,Jogo, Mola, Yplocka,Holla &&&&&&&za wysokie bety
Kinga, powodzenia na wizycie
Ikasia, powodzenie na transferze
Aneszka,zycze udanego podgladania pecherzykow.
Mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam. Trzymam za wszystkie mocno kciuki &&&&&&&&&
MILEGO DNIA WSZYSTKIM!!!
Pierwszy dzien po swietach widze,ze jest pelen wrazen
Mayyka,Gerbera,Jogo, Mola, Yplocka,Holla &&&&&&&za wysokie bety
Kinga, powodzenia na wizycie
Ikasia, powodzenie na transferze
Aneszka,zycze udanego podgladania pecherzykow.
Mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam. Trzymam za wszystkie mocno kciuki &&&&&&&&&
MILEGO DNIA WSZYSTKIM!!!
cześć dziewczynki.
za Mayykę, gerberę, Jogo, Kingę, Aneszkę i oczywiście Molle przeogromne &&&&&&&&&&&&&&. czekam z drżącym sercem na same dobre wiadomości :-).
yplocka bardzo mi przykro. trzymaj się dzielnie .
Ja proszę o kciuki jutro;-).
za Mayykę, gerberę, Jogo, Kingę, Aneszkę i oczywiście Molle przeogromne &&&&&&&&&&&&&&. czekam z drżącym sercem na same dobre wiadomości :-).
yplocka bardzo mi przykro. trzymaj się dzielnie .
Ja proszę o kciuki jutro;-).
Witajcie!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie !!
Jestem już po kłuciu, wynik będzie jutro po 14, przy okazji zrobiłam sobie progesteron.... Tak się zastanawiam czy testy mogły sfałszować wynik, bo ten trzeci w 12 dniu wyszedł niby pozytywny ale kreska była blada w porównaniu z kreską na teście z dnia 11?? Beta może mi wyjść niska?? buziaki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie !!
Jestem już po kłuciu, wynik będzie jutro po 14, przy okazji zrobiłam sobie progesteron.... Tak się zastanawiam czy testy mogły sfałszować wynik, bo ten trzeci w 12 dniu wyszedł niby pozytywny ale kreska była blada w porównaniu z kreską na teście z dnia 11?? Beta może mi wyjść niska?? buziaki
Molla
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny!!!
Mam ciągle doła, dziś złapała mnie delikatna biegunka jak przed okresem, piersi wogóle przestały boleć, teraz już całkiem.
Mam wynik bety i nie jest zadowalający.....12 dzień po transferze 3 dniowych zarodków jest tylko.....39.
Boże jak się boję
Mam ciągle doła, dziś złapała mnie delikatna biegunka jak przed okresem, piersi wogóle przestały boleć, teraz już całkiem.
Mam wynik bety i nie jest zadowalający.....12 dzień po transferze 3 dniowych zarodków jest tylko.....39.
Boże jak się boję
reklama
Podziel się: