reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam nadzieję, że święta minęły w dobrej atmosferze i że nie przybyło ani grama:-D

Właśnie spojrzałam na naszą kalendarzową rozpiskę i oj będzie się jutro działo!!!!

Kinga, Hola, Molla, Hope, Ikasia, Aneszka, Yplocka, ​dziewczyny kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za Wasze jutrzejsze ważne wydarzenia.

Czesc dziewczyny! Nie odzywalam sie ostatnio tak jakos zajelam sie tymi swietami i staralam sie nie myslec o tej becie za duzo bo same czarne mysli mi chodza po glowie.

Jogo ciesze sie pozytywnym testem, tak trzymac, trzymam kciuki za rosnaca bete. Wiem co przezywasz bo sama przezylam 3 poronienia i teraz mysle ze jesli kiedys znowu sie okaze ze bede w ciazy to zawsze ta obawa co bedzie dalej. Ale w koncu musi sie udac nam wszystkim.

Lila, Roxi dzieki za pamiec i kciukasy- beda potrzebne. Wam tez zycze powodzenia i mocno sciskam. Lila sorki ale nie mam doswiadczenia z TSH ale pewno wkrotce ktos sie odezwie.

Mlinus nie martw sie ja tez nie mialam plamienia implantacyjnego. Oczywiscie nie wiem co to oznacza ale dziewczyny juz wielokrotnie pisaly, ze nie mialy po transferze zadnych objawow a sie udawalo. Takze ja tez sie tego uczepilam i mam nadzieje ze sie w koncu uda. Zycze tego nam wszystkim. Oby jutrzejszy dzien jakos przezyc.

powodzienia dla wszystkich!!!!!!!! trzymam bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&

Lilia tsh masz bardzo ładne, im mniejsze tym lepiej. Przy pierwszym transferze miałam prawie 6, przed trzecim udanym transferze miałam 0,4 a teraz w ciąży 0,03. Im bliżej jedynki tym lepiej.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny po świętach

Dzisiaj trzymam kciuki za:Mollę, Gerberę, Ikasię, Kingę, Holę, Jogo, Mayykę, Yplockę, Aneszkę.
Życzę Wam dziewczyny wysokich bet, udanych wizyt i transferów.

Molla
czekam z niecierpliwością na Twój wynik bety :-) wiem, że będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry