Masz taką samą dawkę co ja, 300 także startujemy równo, w piątek też mam kontrolęDziewczyny jestem po rozmowie z lekarzem. Od dzisiaj 3 dni Menopur 300 jednostek potem 4 dni Menopur 225 jednostek. W piątek kontrola. I od 5 dnia od dziś 2x100 luteiny dopochwowo. Jak oceniacie taki plan?
reklama
eij
Fanka BB :)
Stosunkowo krótka ale też masz duże dawki leków. Ja miałam 12 dni ale menopur 150. Dużo zależy od kontroli. Być może pęcherzyki będą wystarczającej wielkości, a może jeszcze wydłuży. Ja planowo miałam mieć 10 ds a na kontroli wydłużył jeszcze o 2 . Ale też lekarz dobiera stymulację pod amh i u każdej organizm inaczej reaguje. Napewno ustali odpowiedni termin punkcjiNo bo tak jak on mi mówił to kontrola w piątek i potem w pon pobranie jajeczek albo we wtorek niby. Jakoś mam wrażenie że krótka ta stymulacja
eij
No to trzymam kciukiMasz taką samą dawkę co ja, 300 także startujemy równo, w piątek też mam kontrolę
Gonzi
Super mi się przeciągnie bo będziemy badać zarodki ale trzymam kciuki za Nasze stymulacjeMasz taką samą dawkę co ja, 300 także startujemy równo, w piątek też mam kontrolę
Oki super. Właśnie nie wiedziałam czy to traktować jako dużą dawkę czy nie ale skoro tak to super.Stosunkowo krótka ale też masz duże dawki leków. Ja miałam 12 dni ale menopur 150. Dużo zależy od kontroli. Być może pęcherzyki będą wystarczającej wielkości, a może jeszcze wydłuży. Ja planowo miałam mieć 10 ds a na kontroli wydłużył jeszcze o 2 . Ale też lekarz dobiera stymulację pod amh i u każdej organizm inaczej reaguje. Napewno ustali odpowiedni termin punkcji
Ja też trzymamNo to trzymam kciuki
My też badamy mam nadzieję, że jutro przyjdzie ta @ bo to będzie 3 dzień odstawienia anty, oby franca pamiętała o sobie także trzymam za Ciebie i udanego startu jajcomSuper mi się przeciągnie bo będziemymy badać zarodki ale trzymam kciuki za Nasze stymulacje
Oki super. Właśnie nie wiedziałam czy to traktować jako dużą dawkę czy nie ale skoro tak to super.
Ja też trzymam
eij
Ja dostałam @ 6 dni po odstawieniu antykoncepcjiMy też badamy mam nadzieję, że jutro przyjdzie ta @ bo to będzie 3 dzień odstawienia anty, oby franca pamiętała o sobie także trzymam za Ciebie i udanego startu jajcom
No to mnie pocieszyłaś ja już wyznaczyłam sobie datę kontroli stymulacji no to będzie ciekawie jak się opóźni trzeba będzie pozmieniaćJa dostałam @ 6 dni po odstawieniu antykoncepcji
eij
Ale za to po punkcji dostałam tydzień szybciejNo to mnie pocieszyłaś ja już wyznaczyłam sobie datę kontroli stymulacji no to będzie ciekawie jak się opóźni trzeba będzie pozmieniać
Ja staram się być spokojna. Zakaz rozenia do srodyZawal mam jak to czytam,serio
Trzymacie kciuki y to wszystko dobrze się ułożyło
reklama
Ten sam, nawet do porodu.Dziewczyny czy ciąże po in vitro prowadził/prowadzi Wam lekarz który prowadził Was przez leczenie ? Czy wróciliście do swoich ginekologów ? a może do pewnego czasu lekarz z kliniki a potem inny ? Jeśli tak to jak długo
Podziel się: