reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No bo tak jak on mi mówił to kontrola w piątek i potem w pon pobranie jajeczek albo we wtorek niby. Jakoś mam wrażenie że krótka ta stymulacja 🤔
Stosunkowo krótka ale też masz duże dawki leków. Ja miałam 12 dni ale menopur 150. Dużo zależy od kontroli. Być może pęcherzyki będą wystarczającej wielkości, a może jeszcze wydłuży. Ja planowo miałam mieć 10 ds a na kontroli wydłużył jeszcze o 2 . Ale też lekarz dobiera stymulację pod amh i u każdej organizm inaczej reaguje. Napewno ustali odpowiedni termin punkcji 🙂

Masz taką samą dawkę co ja, 300 💪 także startujemy równo, w piątek też mam kontrolę 😉
Super :) mi się przeciągnie bo będziemy badać zarodki :) ale trzymam kciuki za Nasze stymulacje ✊✊
Stosunkowo krótka ale też masz duże dawki leków. Ja miałam 12 dni ale menopur 150. Dużo zależy od kontroli. Być może pęcherzyki będą wystarczającej wielkości, a może jeszcze wydłuży. Ja planowo miałam mieć 10 ds a na kontroli wydłużył jeszcze o 2 . Ale też lekarz dobiera stymulację pod amh i u każdej organizm inaczej reaguje. Napewno ustali odpowiedni termin punkcji 🙂
Oki super. Właśnie nie wiedziałam czy to traktować jako dużą dawkę czy nie :) ale skoro tak to super.
No to trzymam kciuki 😀❤️
Ja też trzymam ✊✊

Super :) mi się przeciągnie bo będziemymy badać zarodki :) ale trzymam kciuki za Nasze stymulacje ✊✊

Oki super. Właśnie nie wiedziałam czy to traktować jako dużą dawkę czy nie :) ale skoro tak to super.

Ja też trzymam ✊✊
My też badamy 😁😁 mam nadzieję, że jutro przyjdzie ta @ bo to będzie 3 dzień odstawienia anty, oby franca pamiętała o sobie 🤪 także trzymam ✊ za Ciebie i udanego startu jajcom 😃

reklama
Do góry