To 75 j. m to mensinormDziewczyny podpowiedzcie proszę, dostałam leki do stymulacji ovaleap 225 i 75 j. m czyli łącznie 300 i to jest do pierwszej części akcji hodowli jajek. Czy jest to średnia dawka czy duża? Nie znam się kompletnie, a chciałabym wiedzieć z czym się pcham strat chyba będzie w niedzielę
reklama
chyba dosc duza, ja mialam podobna tulko ze u mnie bemfola byla, chyba 270 lub 300. nie pamietam dokladnieTo 75 j. m to mensinorm
Pięknie [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mój leniuszek postanowił jednak ze mną zostać. Beta ponad 100% przyrostu [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Boże ależ mnie wystraszył [emoji87]
JestemMama!
Fanka BB :)
Ja też miałam taką tzn. tego pierwszego .ogólnie jak dla mnie dobry lek bo dobrze zareagowałam . Z tym że szłam krótkim protokołemTo 75 j. m to mensinorm
Ja też idę krótkim protokołemJa też miałam taką tzn. tego pierwszego .ogólnie jak dla mnie dobry lek bo dobrze zareagowałam . Z tym że szłam krótkim protokołem
No właśnie widać . Mogę to widzieć tak wcześnie? Ciągle zastanawiam czy to te wzdęcia czy już ciąża . W robocie noszę bardziej luźne sukienki i luźne bluzki. Dżinsy zaczynają mnie już cisnąć
Pokaż, pokaż!!
To superr wiadomość,bardzo się cieszęMój leniuszek postanowił jednak ze mną zostać. Beta ponad 100% przyrostu
Boże ależ mnie wystraszył
JestemMama!
Aaaaaa co mi się ubzdurało że długim??Ja też idę krótkim protokołem
Może dlatego że biorę antyki ale one tylko wyciszają jajniki szczęście w nieszczęściu, że wykryto u Ciebie brakujące Kiry, dostaniesz lek i ruszysz jak błyskawicaAaaaaa co mi się ubzdurało że długim??
reklama
annemarie
A to raczej juz sie zagoiloA ja odczekalam 11 lat
Podziel się: