reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

jajko.jpg

W wielkanocne święta, które niosą wiosnę,
Układam w wiązankę życzenia radosne.
Kolorowe – jak bukiet tulipanów.
Promienne – jak słoneczne żonkile.
I daję Wam tych kwiatów tyle,
By starczyło do Bożego Narodzenia –
Wtedy śnieżno – białe ułożę życzenia.

Wesołego Alleluja i smacznego jajka,
suchej głowy w dzień dyngusa –
życzy koleżanka

stylowi_pl_dziecko_5471029.jpg

Załączniki

• Wielkanoc.jpg
    Wielkanoc.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 38
reklama
dziewczyny miałam być twarda i nie robić sikancow ale się zlamalam i zrobiłam dzisiaj 9 dpt i coś się maluje, to znaczy zaczyna być widać druga kreskę a raczej jej cień :) nie chce się cieszyć za wcześnie . Co o tym myślicie ?

Ja mysle,ze zajaczki swiateczne zaczynaja juz kicac ;-) Idz dzisiaj na bete ;-)

Witajcie dziewczyny!
Nie wiem co u was sie dzieje,nie mam neta,dorwalam telefon z wifi i pisze do was,a nie umiem ani cofnac,ani nic.
Gratuluje tym,co powinnam,a za reszte trzymam kciuki.
A ja 2 dzien becze.... Po tym wszystkim,nie wiem juz co i jak.
Na poczatku po transferze czulam jakies cos,delikatne ciagnienia,uczucie ciezkoaci,nawet piersi byly wrazliwsze z sutkami,jKby ciezsze a teraz.....
Od 2 dni nie czuje piersi zmalily,brzuch i jajniki ciszA i od tych 2 dni mam parcie na sto...wiecie o co chodzi.boje sie,wiem,jak sie czulam po udanych imseminacjach i to parcie,to tak jakbym wogole nie zalapala,albo tak mialam w pozamacicznej,ale w pozamacicznej tez czulam ciazowe delikatne skurcze macicy a teraz nic....a nic.
Bardzo,berdzo sie boke...
I pytanie do dziewczyn,co aplikowaly luteine,czy czulyscie.zmiany w pochwie podczas aplikacji i od kiedy.....? Tylko szczerze,ja mam tam NORMlnie jak zawsze.
Dziekuje,pozdrawiam wszystkie

Moll kurczę wiedziałam ,że coś musi być nie tak z Tobą...długo się nie odzywałaś. W takich momentach czuję się strasznie...Wy mi doradzacie, pocieszacie...a ja jak ktoś potrzebuje porady to totalna klapa...:-( Na szczęście są tu mądre głowy...napewno szybko rozwieją Twoje wątpliwości...

Miało być Molla gdzieś mi " a " zżarło :wściekła/y:
Jedyne co wynika z moich obserwacji tutaj to ,że objawy lub ich brak nie ma większego znaczenia...każda próba jak i każda ciąża jest inna ....więc główka do góry, czekaj cierpliwie na bete

Molla kochana nie martw się i nie nakrecaj. nie umiem ci powiedziec czy coś mi się zmieniło w pochwie:baffled:. przecież wiesz że niektóre dziewczyny nie mają żadnych objawów. ja poprzednio jak zaskoczyłam to też inaczej się czułam niż teraz więc to chyba za każdym razem jest inaczej:confused:. trzymaj sie dzielnie i mysl pozytywnie. ja cały czas trzymam kciuki z was&&&&&&&&&&&&&&&&.

Molla wszysko będzie dobrze, nie trzeba mieć objawów, aby się udało. A co do luteiny to ja raczej cały czas przyjmuje ją bez większych zmian, czy objawów, zrobiło się "tam" ciaśniej, ale kiedy to nie wiem. Molcia - myśl pozytywnie, ja wierzę,że się udało &&&&

Ikasia gratuluje gromadki zarodków i powodzenia jutro na transferze &&&&

reklama
Molla - nie stresuj się. Brak objawów nie koniecznie oznacza brak ciąży. Ja trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że się uda. Życzę Ci tego z całego serca. Pozdrawiam.

Do góry