G
gość2502
Gość
Dziękuję w poniedziałek mam USG kontrolne tego krwiaka i odstawienie leków może to wtedy mam nadzieję, że zobaczę dzidzieNie stracisz! Będziesz się nim cieszyć do końca życia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję w poniedziałek mam USG kontrolne tego krwiaka i odstawienie leków może to wtedy mam nadzieję, że zobaczę dzidzieNie stracisz! Będziesz się nim cieszyć do końca życia
Dobrze, wyśle od razu jeny dziękuję, jesteś kochana, poprawiłas mi humor bardzo@Szyszka99 dzidzia już jest duża bo na pewno około 3cm na pewno Ci się pokaże mam nadzieję że będzie do Cb machać tak jak moja do mnie rączkami trzymam mocno kciuki za poniedziałek i wyślij zdjęcie z usg
Ja Ci powiem że mam taki mętlik w głowie że nic nie czujęCoś czuję że oby dwa z Tobą zostaną [emoji16][emoji16][emoji16]
4.1.1 i 4.1.2 ovitrelle pół ampułki dziś wieczoremBosko!!!! Mam przeczucie że będą bliźniaki jakie podali blastki?
Kiedy przyjmowałaś ovitrelle?
Oooo to będę mieć podobnie, ale ovitrelle po transferze w zaleceniach i też zabieram 4.1.1.4.1.1 i 4.1.2 ovitrelle pół ampułki dziś wieczorem
Szok! Dwie ciąże za mną a takiej gitasniej przygody nie doświadczyłamKup sobie odrazu pieluchy-Ja się cieszę że sukienkę wtedy miałam na sobie bo przynajmniej zdążyłam do sukienki a nie na podłogę