JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nic się nie zmieni to jutro.To są trudne tematy jeśli dobrze pamietam to 18 października jest dzień dzieci nienarodzonych . U nas na jednym cmentarzu w mieście jest miejsce gdzie są pochowane takie właśnie nienarodzone dzieciątka . W tamtym roku w kościele podałam również mojego aniołka i ksiądz czytał chyba z 80 takich maleństw. Nawet jeśli nie fizycznie ( bo tez mieliśmy maleństwo ) nie jest pochowane to właśnie tam się modlimy za jego / jej duszyczek i zapalamy znicza .
z dnia na dZien będzie lepiej zobaczysz
Dobrze ze już jesteś po . Kiedy Cię wypuszczają ?
Ja po cichu ten dzień obchodzę od 6 lat czyli od kiedy pierwszy raz się nie udało. Trzymam się i modlę się żeby z tych moich ostatnich 2 szans cos się udało.To są trudne tematy jeśli dobrze pamietam to 18 października jest dzień dzieci nienarodzonych . U nas na jednym cmentarzu w mieście jest miejsce gdzie są pochowane takie właśnie nienarodzone dzieciątka . W tamtym roku w kościele podałam również mojego aniołka i ksiądz czytał chyba z 80 takich maleństw. Nawet jeśli nie fizycznie ( bo tez mieliśmy maleństwo ) nie jest pochowane to właśnie tam się modlimy za jego / jej duszyczek i zapalamy znicza .
z dnia na dZien będzie lepiej zobaczysz
Dobrze ze już jesteś po . Kiedy Cię wypuszczają ?
Pamiętaj że nadzieja umiera ostatnia, masz jeszcze dwa maleństwa o które musisz walczyć, nie poddawaj się, wiem przez co przechodzisz ale uwierz że na końcu tunelu zobaczysz światełkoJa po cichu ten dzień obchodzę od 6 lat czyli od kiedy pierwszy raz się nie udało. Trzymam się i modlę się żeby z tych moich ostatnich 2 szans cos się udało.
Wierzę ,że ci się uda,tak bardzo trzymam kciuki,,ze ażJa po cichu ten dzień obchodzę od 6 lat czyli od kiedy pierwszy raz się nie udało. Trzymam się i modlę się żeby z tych moich ostatnich 2 szans cos się udało.
Dokładnie. Ehh też takie myśli przychodzą mi do głowy, że trzebabylo próbować wcześniej. Czasu już nie cofnę... i muszę pogodzić się z rzeczywistością.pamietam jak moja siostra w wieku 24 lat urodziła pierwsze dziecko.. ja wtedy mialam może 12. Wydawało mi się , że ona taka stara wtedy dzieci rodziło się tak w wieku 20-22 a ona miała aż 24
U mnie estradiol z wczoraj 1387,00 pg/mlKochane,mam wynik estriadolu 882 pg/ml,w środe było 350 pg/ml,więc rośnie,a wy jaki miałyście przed punkcją?