reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@eij ogromne kciuki za powodzenie ✊✊✊✊niech kropus zostanie z tobą na te 9 miesięcy ✊✊✊✊❤️ kochana nie stresuj się, myśl pozytywnie bo to już połowa sukcesu ❤️ będzie dobrze

reklama
@Riddikulus kochana bardzo mi przykro, serce pęka na milion kawałków💔💔💔 Nie tak miało być 😔 ale z calego serca trzymam mocno kciuki avg zaświeciło dla Ciebie słońce jak najszybciej i świeciło najpiękniej jak potrafi ✊✊✊✊❤️ Trzymaj się ❤️ Myślami jestem z tobą kochana 😘😘❤️

To są trudne tematy 😔 jeśli dobrze pamietam to 18 października jest dzień dzieci nienarodzonych . U nas na jednym cmentarzu w mieście jest miejsce gdzie są pochowane takie właśnie nienarodzone dzieciątka . W tamtym roku w kościele podałam również mojego aniołka i ksiądz czytał chyba z 80 takich maleństw🥺. Nawet jeśli nie fizycznie ( bo tez mieliśmy maleństwo ) nie jest pochowane to właśnie tam się modlimy za jego / jej duszyczek i zapalamy znicza .
z dnia na dZien będzie lepiej 🥰 zobaczysz 💪
Dobrze ze już jesteś po ✊🏻. Kiedy Cię wypuszczają ?
Jak nic się nie zmieni to jutro.

To są trudne tematy 😔 jeśli dobrze pamietam to 18 października jest dzień dzieci nienarodzonych . U nas na jednym cmentarzu w mieście jest miejsce gdzie są pochowane takie właśnie nienarodzone dzieciątka . W tamtym roku w kościele podałam również mojego aniołka i ksiądz czytał chyba z 80 takich maleństw🥺. Nawet jeśli nie fizycznie ( bo tez mieliśmy maleństwo ) nie jest pochowane to właśnie tam się modlimy za jego / jej duszyczek i zapalamy znicza .
z dnia na dZien będzie lepiej 🥰 zobaczysz 💪
Dobrze ze już jesteś po ✊🏻. Kiedy Cię wypuszczają ?
Ja po cichu ten dzień obchodzę od 6 lat czyli od kiedy pierwszy raz się nie udało. Trzymam się i modlę się żeby z tych moich ostatnich 2 szans cos się udało.

Ja po cichu ten dzień obchodzę od 6 lat czyli od kiedy pierwszy raz się nie udało. Trzymam się i modlę się żeby z tych moich ostatnich 2 szans cos się udało.
Pamiętaj że nadzieja umiera ostatnia, masz jeszcze dwa maleństwa o które musisz walczyć, nie poddawaj się, wiem przez co przechodzisz ale uwierz że na końcu tunelu zobaczysz światełko ❤️❤️❤️❤️❤️

pamietam jak moja siostra w wieku 24 lat urodziła pierwsze dziecko.. ja wtedy mialam może 12. Wydawało mi się , że ona taka stara :D wtedy dzieci rodziło się tak w wieku 20-22 a ona miała aż 24 :D
Dokładnie. Ehh też takie myśli przychodzą mi do głowy, że trzebabylo próbować wcześniej. Czasu już nie cofnę... i muszę pogodzić się z rzeczywistością.

Dziewczyny bardzo szukam tych z was, które rozważają in vitro poza Polską lub mają juz za sobą tę procedurę. Odezwijcie się do mnie na priva poproszę:)
Poszukuję dziewczyn, które.jpg

reklama
Do góry