To ładny,a ile masz pęcherzyków?Bo ja ok 6U mnie estradiol z wczoraj 1387,00 pg/ml
reklama
Wstępnie 8To ładny,a ile masz pęcherzyków?Bo ja ok 6
Kochana teraz odpoczywaj! Zbieraj siły na dalsze działania!Dziękuję ❤
Fizycznie super. Jestem bez lekow przeciwbólowych. Rano był lekarz i powiedział że dobrze ze przyszłam bo już pojawiła się krew i temat był pilny. Ale wszystko udało się uratować. Najgorzej było jak rano przyszła położna i pyta czy chcemy pochówek organizować czy się tego zrzekamy. Serce mi pękło. Jeszcze ona tak mówi że to takie małe było że nie warto. Powiedziałam ze nie chce, bo od razu psychiatrę bym potrzebowała. Ale łzy poszły. I ciągle czuje w sercu bol.
PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Coś czuję że oby dwa z Tobą zostaną [emoji16][emoji16][emoji16]Dziewczynki melduję że kropki są już ze mną [emoji3590][emoji2] 2,6 i 9 sierpnia weryfikacje hormonów Beta, estradiol i progesteron.
PotrzebujeCudu
Właśnie wyszłam z wizyty ... I będę mieć transfer w tym cyklu Niesamowicie się cieszę i boje jednocześnie [emoji51][emoji51][emoji51]
G
gość2502
Gość
Wiem, że masz rację ale ten strach siedzi we mnie i ciężko go wywalić kocham tego małego stworzonka, który siedzi we mnie i za nic w świecie nie chce go stracić...Słuchaj o małego się nie martw on sobie świetnie da rady i tak wyciągnie z Cb wszystko co mu będzie potrzeba - moja znajoma cała ciążę przez całe 9mc wymiotowała mało jadła i w sumie przytyła tylko 2kg a dziecko duże i zdrowe się urodziło. Nie ma reguły
Justi92
Nie stracisz! Będziesz się nim cieszyć do końca życiaWiem, że masz rację ale ten strach siedzi we mnie i ciężko go wywalić kocham tego małego stworzonka, który siedzi we mnie i za nic w świecie nie chce go stracić...
reklama
Vinszka
Bosko!!!! Mam przeczucie że będą bliźniaki jakie podali blastki?Dziewczynki melduję że kropki są już ze mną 2,6 i 9 sierpnia weryfikacje hormonów Beta, estradiol i progesteron.
Kiedy przyjmowałaś ovitrelle?
Podziel się: