reklama
Justi92
Fanka BB :)
Słuchaj o małego się nie martw on sobie świetnie da rady i tak wyciągnie z Cb wszystko co mu będzie potrzeba - moja znajoma cała ciążę przez całe 9mc wymiotowała mało jadła i w sumie przytyła tylko 2kg a dziecko duże i zdrowe się urodziło. Nie ma regułyPiję piję, dziękuję ;* też prawda z tym srankiem haha, tylko martwię się o apetyt... Nie chcę zrobić małemu krzywdy ale ciężko mi cokolwiek zjeść wmuszam na maksa
Coffe18
To są trudne tematy jeśli dobrze pamietam to 18 października jest dzień dzieci nienarodzonych . U nas na jednym cmentarzu w mieście jest miejsce gdzie są pochowane takie właśnie nienarodzone dzieciątka . W tamtym roku w kościele podałam również mojego aniołka i ksiądz czytał chyba z 80 takich maleństw. Nawet jeśli nie fizycznie ( bo tez mieliśmy maleństwo ) nie jest pochowane to właśnie tam się modlimy za jego / jej duszyczek i zapalamy znicza .Dziękuję ❤
Fizycznie super. Jestem bez lekow przeciwbólowych. Rano był lekarz i powiedział że dobrze ze przyszłam bo już pojawiła się krew i temat był pilny. Ale wszystko udało się uratować. Najgorzej było jak rano przyszła położna i pyta czy chcemy pochówek organizować czy się tego zrzekamy. Serce mi pękło. Jeszcze ona tak mówi że to takie małe było że nie warto. Powiedziałam ze nie chce, bo od razu psychiatrę bym potrzebowała. Ale łzy poszły. I ciągle czuje w sercu bol.
z dnia na dZien będzie lepiej zobaczysz
Dobrze ze już jesteś po . Kiedy Cię wypuszczają ?
magda_lena85
Aneczka, nie postarzaj nas Ja ciagle mówię że mam 35 - i tak zostanie 85 rocznik to mega fajterki wiec jeszcze nas zobaczysz z brzuchami zaraz!ja mam 36 i histeryzuje jak nienormalna lata szybko lecą . Zaczynaliśmy z mężem się starac jak miałam 30 lat i zawsze mówiłam ze max do 35 i koniec. Zaraz 37 a jesteśmy w czarnej doopie
JestemMama!
Dokładnie ja co roku mam 18'ste urodziny kurde jakoś nie mogę być starsza niby lata lecą a ja wciąż młoda ( piękna nigdy nie byłam, za to młoda jestem całe życie )Ja zawsze powtarzam, że masz tyle lat na ile się czujesz . Jeśli sobie wmowisz że jesteś stara to będziesz stara
Aneczka85_01
ja wogóle nie czuje się na tyle, tym bardziej , że mój mąż ma ledwo 28Aneczka, nie postarzaj nas Ja ciagle mówię że mam 35 - i tak zostanie 85 rocznik to mega fajterki wiec jeszcze nas zobaczysz z brzuchami zaraz!
Ja tez się cały czas czuje młodo... też jestem 85ja wogóle nie czuje się na tyle, tym bardziej , że mój mąż ma ledwo 28
Kochana tak bardzo cie rozumiem,potrzeba czasu,mi od straty dziecka, prawie 5 mc potrzebowałam 2 lata,,zeby nie plakać tak często.Choć teraz częsciej znowu zdarza mi się płakać,bo wspomnienia powracają,przy tym podejściu.Na pewno jedno bym chciała,gdybym miała transfer,żeby zarodek ,który ewentualnie by mi podali,albo został ze mna do końca,albo żeby go wcale nie było,bo przeszłam już piekło,tracąc ciąże w prawie już 5 mc.Dziękuję ❤
Fizycznie super. Jestem bez lekow przeciwbólowych. Rano był lekarz i powiedział że dobrze ze przyszłam bo już pojawiła się krew i temat był pilny. Ale wszystko udało się uratować. Najgorzej było jak rano przyszła położna i pyta czy chcemy pochówek organizować czy się tego zrzekamy. Serce mi pękło. Jeszcze ona tak mówi że to takie małe było że nie warto. Powiedziałam ze nie chce, bo od razu psychiatrę bym potrzebowała. Ale łzy poszły. I ciągle czuje w sercu bol.
Aneczka85_01
pamietam jak moja siostra w wieku 24 lat urodziła pierwsze dziecko.. ja wtedy mialam może 12. Wydawało mi się , że ona taka stara wtedy dzieci rodziło się tak w wieku 20-22 a ona miała aż 24Ja tez się cały czas czuje młodo... też jestem 85
reklama
Justi92
@Gonia0605 co u Ciebie Kochana słychać? Jak sobie radzisz? Dawno już Cię nie "widziałam" na forum, mam jednak nadzieję że nas jeszcze poczytujesz
Podziel się: