Ewelina125
Fanka BB :)
Lolitka ekspercie - dziś byłam u Gina i kazał mi zrobić hcg - wyszło 26, a jestem dziś 11 dpt. Co ty na to? Dobrze czy źle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lolitka ekspercie - dziś byłam u Gina i kazał mi zrobić hcg - wyszło 26, a jestem dziś 11 dpt. Co ty na to? Dobrze czy źle?
Lolitka ekspercie - dziś byłam u Gina i kazał mi zrobić hcg - wyszło 26, a jestem dziś 11 dpt. Co ty na to?
Dzięki kochane kobitki Zgadza się miałam jeden zarodek Teraz trzymamy ksciuki za wszystkie stymulki i moje beta w środę Z flaszeczką nie ma sprawy, powedzcie tylko kiedy i gdzie hihihihihihihi :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
cześć dziewczyny, ja pierwszy raz u was ale ja już po pierwszym staraniu invitro, niestety:-( a najgorsze, że nie mam mrozaczków i wszystko od początku. czy ktoś z was przechodził to kilka krotnie i w jakim odstępie??
Dorocica witaj w naszym gronie;-)Ja mam za sobą już dwa podejścia teraz jestem w trakcie trzeciego w środę mamy pobranie jajeczek mam nadzieje że tym razem nam się udainaczej nie wiem jak to zniosę :---(chuba sfiksuję co juz powoli mi się zaczyna;-)miałam też dwa razy podawane mrozaczki, jeszcze dwa eskimoski mamy, ale zmieniliśmy miejsce leczenia po tamtych porażkach i prubujemy w nowym miejscu, bo zdaniem naszego poprzedniego lekarza czasem to własnie zmiana miejsca leczenia pomaga może to dziwna troszkę teoria ale podobno tak jest , zobaczymy mam nadzieję że tak właśnie sie stanie i w naszym przypadku.cześć dziewczyny, ja pierwszy raz u was ale ja już po pierwszym staraniu invitro, niestety:-( a najgorsze, że nie mam mrozaczków i wszystko od początku. czy ktoś z was przechodził to kilka krotnie i w jakim odstępie??